Selfguided Hoogtepunten van Arnhem Quiz Tour

ArnhemLife logo transparant
Selfguided Street Art Quiz Tour Arnhem

Selfguided Hoogtepunten van Arnhem Quiz Tour

5 KM

In samenwerking met NymaTours hebben we een speciale Hoogtepunte van Arnhem quiztour opgezet.

Arnhem is een belevenis! Van kunstzinnige architectuur tot de Slag om Arnhem en wereldberoemde burgers is er veel te zien en te vertellen over deze interessante stad. Met deze speciale self-guided tour wandel je zelfstandig met je smartphone door het centrum. De route wijst zich via de link die je ontvangt na aankoop van de tour, terwijl je wandelt ontvang je ook vragen over locaties en onderwerpen die je ziet. Met deze quizvragen scoor je punten, en de persoon met de meeste punten in de maand wint een Arnhems cadeautje.

Neem het op tegen je vrienden, familie of collega’s en ontdek onderweg hoe leuk en mooi Arnhem is!

Je kunt deze tour iedere dag bewandelen en starten op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Na aankoop van de tour ontvang je een link en op de dag van aanvang ontvang je een wachtwoord waarmee de quiztour kan starten. De quiztour kost €14,95 p.p. Dit is inclusief een kopje koffie of thee bij het startpunt van de tour HOEK Koffie & Pattiserie nabij station Arnhem Centraal.

Via DEZE LINK ga je naar de site van NymaTours waar je de Quiz Tour kan aanschaffen. 

Wil je een tour organiseren voor een grote groep? Dat kan! Wij kunnen verschillende startlocaties creëren zodat de tour coronaproof blijft en je met teams onderling de competitie van de quiz aan kan gaan. Neem contact op met info@nymatours.com voor meer informatie.

Plaats je je foto’s op social media? Tag ons dan met @ArnhemLife of #ArnhemLife. We zijn benieuwd hoe de stad er door jouw ogen uit ziet :D.

ArnhemLife Google Reviews