Over Ons

Over ons

Hoe zijn we gestart?

Het gebrek aan Engelse informatie over Arnhem stoorde oprichtster Petra Dielman zo dat ze besloot om een ​​blog te starten met informatie over Arnhem vanuit een ‘local point of view’.

Een jaartje later, in 2016, hebben we onze 1e tour naar de website toegevoegd. Veel mooie muurschilderingen verschenen in de stad als gevolg van de Sonsbeek transACTION kunstbeurs in Sonsbeek Park. De muurschilderingen zijn prachtig en we willen dat zoveel mogelijk mensen ze zien! Deze ‘street art tour’ is nog steeds één van onze meest populaire tours.

Sindsdien zijn er andere muurschilderingen toegevoegd aan de muren in de stad, waardoor onze muurschilderingen stadswandeling steeds veranderend en altijd interessant blijft.

Onze passie is om informatie te delen voor mensen die interesse hebben in Arnhem: expats, toeristen, studenten en inwoners. De manier waarop we deze informatie het meest willen delen is via rondleidingen door de stad en blogs.

De rondleidingen die we aanbieden zijn zeer geschikt voor zakelijke evenementen, scholen, vrienden of familiebijeenkomsten.
We kunnen elke tour op maat maken om aan uw behoeften te voldoen. Een klant wilde bijvoorbeeld een bustocht in Arnhem voor zijn groep van 100 mensen, dus we hebben er een voor hem gemaakt (nu beschikbaar). Ze wilden ook rondleidingen in Leiden en Maastricht, geen probleem voor ons, we luisteren naar uw verzoeken en maken de best mogelijke tour op maat.

Wil je dat wij je bar / restaurant / museum / hotel / winkel toevoegen aan de website of heeft u een aankomend evenement? Laat het ons weten via info@arnhemlife.nl en wij nemen contact met je op.

Onze Lokale Gidsen

About ArnhemLife Petra Dielman

Hallo, mijn naam is Petra Dielman, oprichter van ArnhemLife. Als je een rondleiding boekt of een vraag hebt, zal ik je waarschijnlijk antwoorden. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en te streven naar de best mogelijke klantenservice. Ik ben trots op de beoordelingen die we in de loop der jaren hebben verzameld en ik hoop dat je er een zal achterlaten na het boeken van een van onze tours! Ook ben ik Airbnb-host, onderdeel van de groep die beslist over de straatnamen van Arnhem en bezoek graag andere steden om daar de mooiste plekjes te fotograferen.

About ArnhemLife

Mijn naam is Mabel en ik ben er trots op dat ik Arnhem kan promoten omdat ik vind dat het een van de mooiste steden in Nederland is. Ik kwam na 8.5 jaar terug naar Arnhem en woonde daarvoor in Barcelona. De mensen in Arnhem zijn nog steeds erg aardig en behulpzaam en de stad heeft veel te bieden. Een van mijn favoriete plekken is het kleine strand van de Rijn, van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de kust van de stad.

About ArnhemLife

Mijn naam is Yadi Dragtsma, 39 jaar oud en woont sinds 2005 in Arnhem. Ik volg de Duitse lerarenopleiding in Nijmegen en in mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger, ik bezoek evenementen in Arnhem en ben betrokken bij de lokale politiek. Het is niet alleen geweldig om mijn stad te promoten, het geeft me ook de mogelijkheid om mijn vaardigheden als docent aan te scherpen tijdens een Duitstalige rondleiding. Wat is er leuker dan je taalkennis op deze manier in de praktijk brengen?

Ik ben René Gademann en ik houd van Arnhem. Arnhem is natuurlijk de stad van ‘de Slag’ en de hoofdstad van de grootste provincie van Nederland.
Er zitten verhalen in de stenen van de stad. Er zijn geheimen, plekken waar de buren soms niet eens weten dat ze bestaan. De Spijkerbuurt heeft bijvoorbeeld zijn geheime tuinen en is een vredige oases in de 21e eeuw. Ik zal het je laten zien zolang je belooft het geheim te houden.

About ArnhemLife

Hello! Mijn naam is Renée Shortz, ik kom oorspronkelijk uit de VS, maar woon sinds 1994 in Nederland (in het westen) en sinds 2006 in Arnhem. Kort nadat ik hierheen verhuisde, besloot ik de stad op de fiets te verkennen om Arnhem te ontdekken. Tot op de dag van vandaag rijd ik nog steeds overal naar toe op mijn fiets en ben ik absoluut dol op wat Arnhem te bieden heeft – groene parken, bruggen, dijken, geschiedenis en verborgen schatten onderweg.

Hallo, ik ben Anne. Ik hou ervan om mensen nieuwe informatie te geven in combinatie met een leuke wandeling! De groepen zijn altijd anders, dus ik weet nooit hoe het zal zijn, het is heel divers. Mijn tip in Arnhem is Stella by Starlight, een restaurant / pub op een paar minuten lopen van het Centraal Station van Arnhem. De sfeer is erg leuk!

About ArnhemLife

Hallo! Mijn naam is Franka en vanwege mijn interesse in de stad ben ik begonnen als blogger voor ArnhemLife. Ik ben geboren in Oosterbeek, dus ik zie Arnhem als mijn geboortestad en ik vind het heerlijk om hier te wonen. In mijn sociale netwerk sta ik bekend als “het meisje dat alle restaurants in Arnhem kent” en ik kan zeker zeggen dat “nieuwe plekken bezoeken” een van mijn grootste hobby’s is. Ik geniet ook van de natuur en Arnhem heeft er goede plekken voor. Meinerswijk steekt bijvoorbeeld de Rijn over op de veerboot (alleen in de zomer) en maakt een wandeling in dit vredige stukje natuur buiten het stadscentrum.

Hoi, Ik ben J. Lydia Mueller-Schoenau, het stagair van Arnhemlife. Met de ervaring van mijn Media en Entertainment Management Studie ga ik de bedrijf ondersteunen. Mijn opdrachten zijn videos te maken, te bloggen en social media content te produceren. Geboren ben ik in Duitsland, maar studeert heb ik in Leeuwarden aan het Stenden Universiteit. Ik ben al in mijn laatste jaar en ga mijn theisis op deze stagair opbouwen.

Pasar Malam Burgers Zoo

We zijn altijd op zoek naar mensen die graag naar ons team willen komen. Een paar vereisten zijn dat je graag voor een groep spreekt, dat je een band hebt met Arnhem en dat je een positieve, leuke manier van doen hebt. Neem gerust contact met ons op via info@ArnhemLife.nl. Geef aan waarom u een reisgids wilt zijn en welke vaardigheden u heeft.

Reviews

[wprevpro_usetemplate tid=”2″]