Over Ons

Over ons

Hoe zijn we gestart?

Het gebrek aan Engelse informatie over Arnhem stoorde oprichtster Petra Dielman zo dat ze in 2015 besloot om een blog te starten met informatie over Arnhem vanuit een ‘local point of view’.
Een jaar later werd in park Sonsbeek de internationale kunstmanifestatie Sonsbeek’16 transACTION georganiseerd. Naar aanleiding daarvan verschenen er veel mooie muurschilderingen in de stad. Die zijn prachtig en we wilden dat zoveel mogelijk mensen ze zouden zien. Zo ontstond onze eerste tour. Deze ‘Street Art Tour’ is naast de ‘Slag om Arnhem’ en ‘Hoogtepunten van Arnhem’, nog steeds één van onze meest populaire tours.

Sindsdien zijn er andere muurschilderingen toegevoegd aan de muren in de stad, waardoor onze muurschilderingen stadswandeling steeds verandert en altijd interessant blijft.

Onze passie is om informatie te delen voor mensen die interesse hebben in Arnhem: expats, toeristen, studenten en inwoners. De manier waarop we deze informatie het meest willen delen is via rondleidingen door de stad en blogs.

De rondleidingen die we aanbieden zijn zeer geschikt voor zakelijke evenementen, scholen, vrienden of familiebijeenkomsten.
We kunnen elke tour op maat maken om aan uw behoeften te voldoen. Een klant wilde bijvoorbeeld een bustocht in Arnhem voor zijn groep van 100 mensen, dus we hebben er een voor hem gemaakt.

Wil je dat wij je bar / restaurant / museum / hotel / winkel toevoegen aan de website of heb je een aankomend evenement? Laat het ons weten via info@arnhemlife.nl en wij nemen contact met je op.

Onze Lokale Gidsen

About ArnhemLife Petra Dielman

Petra

Hallo, mijn naam is Petra Dielman, oprichter van ArnhemLife. Als je een rondleiding boekt of een vraag hebt, zal ik je waarschijnlijk antwoorden. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en te streven naar de best mogelijke klantenservice. Ik ben trots op de beoordelingen die we in de loop der jaren hebben verzameld en ik hoop dat je er een wilt achterlaten na het boeken van een van onze tours!

Ik ben Airbnb-host, lid van de straatnamencommissie in Arnhem en bezoek graag andere steden om daar de mooiste plekjes te fotograferen.
Ik ga ook als gids op pad. Mijn specialiteit komt écht naar voren tijdens een Street Art Tour. Ook ken ik veel leuke feiten en weetjes over Arnhem die ik graag met je deel.

Reviews

ArnhemLife Google Reviews