Slag om Arnhem tours

Slag om Arnhem Tours

De Slag om Arnhem was een van de grootste veldslagen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de littekens zijn in Arnhem nog steeds zichtbaar.

Tijdens onze Slag om Arnhem tours nemen we je mee naar de locaties waar deze slag zich afspeelde zoals de John Frost Brug of het St. Elizabethgasthuis. Onze lokale gidsen geeft je meer gedetailleerde kennis over de gebeurtenissen die plaats vonden in september 1944 in en rondom Arnhem.

Bekijk onze Slag om Arnhem promo video hier.

         Slag om Arnhem          Stadswandeling

€17,50 p.p.

Tijdens de Slag om Arnhem Stadswandeling leidt een bekwame lokale gids je naar de belangrijkste locaties van de Slag om Arnhem, verschillende herdenkingspunten en als eindbestemming de John Frost Brug.

        Slag om Arnhem     Fiets tour

€44,50 p.p.

Tijdens deze 4 of 6 uur durende fietstour laat een lokale gids je de belangrijkste bezienswaardigheden van de Slag om Arnhem zien. Fietsverhuur is niet inbegrepen in de prijs.

        Slag om Arnhem        Bustour

€99,- p.p.

Tijdens deze bustocht van 1 dag stop je op alle iconische locaties waar de Slag om Arnhem plaatsvond. Ook neemt de gids je mee naar de WW2 begraafplaats en vertelt hij interessante verhalen over hoe het er tijdens de Slag om Arnhem aan toe ging.

Privé Battlefield Tour

Tijdens deze privé Slag om Arnhem Tour luisteren we vooraf naar je wensen en nemen speciale locaties op die je wilt bezoeken binnen of buiten Arnhem. Ook de tijd van de tour kan je zelf bepalen.

In 2020 bieden we ook verschillende ‘buget aanhaak’ wandelingen aan. Tijdens deze 2,5 uur durende wandel-, en fiets tours laat een lokale gids je de belangrijkste locaties van de Slag om Arnhem zien. Ook vertelt onze gids interessante verhalen over het leven tijdens de oorlog, persoonlijke verhalen van bewoners en militairen. Een kaartje kost €11,- p.p.

Klik op DEZE LINK voor de beschikbare data.

Op Maat Gemaakt Uitje In Arnhem

In het verleden hebben we diners, muziekuitvoeringen, op maat gemaakte bustours in en buiten Arnhem geregeld: alles wat u nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen!

Het is mogelijk om een high tea, een escape room, een walking diner of zelfs een rondleiding op begraafplaats/park Moscowa in Arnhem op te nemen in uw programma. Verder staan ​​we open voor nieuwe ideeën – vertel het ons en wij regelen het.

We luisteren naar uw wensen en creëren een evenement of vakantie die u niet snel zal vergeten.

Hier een selectie van onze andere tours in Arnhem: