Slag om Arnhem Tours

Slag om Arnhem Tours

De Slag om Arnhem was een van de grootste veldslagen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de littekens zijn in Arnhem nog steeds zichtbaar.

Tijdens onze Slag om Arnhem tours nemen we je mee naar de locaties waar deze slag zich afspeelde zoals de John Frost Brug of het St. Elizabethgasthuis. Onze lokale gidsen geeft je meer gedetailleerde kennis over de gebeurtenissen die plaats vonden in september 1944 in en rondom Arnhem.

Bekijk onze Slag om Arnhem promo video hier.

         Slag om Arnhem          Stadswandeling

€22,50 p.p.

Tijdens de Slag om Arnhem Stadswandeling leidt een bekwame lokale gids je naar de belangrijkste locaties van de Slag om Arnhem, verschillende herdenkingspunten en als eindbestemming de John Frost Brug.

        Slag om Arnhem     Fiets tour

Prijs op aanvraag

Tijdens deze 4 of 6 uur durende fietstour laat een lokale gids je de belangrijkste bezienswaardigheden van de Slag om Arnhem zien.

        Slag om Arnhem        Bustour

Prijs op aanvraag

Tijdens deze bustocht van 1 dag stop je op alle iconische locaties waar de Slag om Arnhem plaatsvond. Ook neemt de gids je mee naar de WW2 begraafplaats en vertelt hij interessante verhalen over hoe het er tijdens de Slag om Arnhem aan toe ging.

Privé Slag om Arnhem Tour

Prijs op aanvraag

Tijdens deze privé Slag om Arnhem Tour luisteren we vooraf naar je wensen en nemen speciale locaties op die je wilt bezoeken binnen of buiten Arnhem. Ook de tijd van de tour kan je zelf bepalen.

ArnhemLife Google Reviews

Op Maat Gemaakt Uitje In Arnhem

In het verleden hebben we diners, muziekuitvoeringen, op maat gemaakte bustours in en buiten Arnhem geregeld: alles wat u nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen!

Het is mogelijk om een high tea, een escape room, een walking diner of zelfs een rondleiding op begraafplaats/park Moscowa in Arnhem op te nemen in uw programma. Verder staan ​​we open voor nieuwe ideeën – vertel het ons en wij regelen het.

We luisteren naar uw wensen en creëren een evenement of vakantie die u niet snel zal vergeten.

Nog meer tours in Arnhem