Fiets Tours in Arnhem

Fiets Tours in Arnhem

Ben je op zoek naar een sportieve stadstour? Wat dacht je van een fiets tour in of om Arnhem!

Klik op één van onze fiets tours voor meer info over de tour, groepsgrootte, prijsindicatie en fietsverhuur. 

Onze algemene voorwaarden voor het huren van fietsen lees je hier.

Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour

Prijs op aanvraag

Tijdens deze tour ga je samen met een gids alle belangrijke bezienswaardigheden in Arnhem ontdekken. Het is een perfecte activiteit voor een vrienden-, of familie uitje.

  Muurschilderingen       Fiets Tour

Prijs op aanvraag

Niet allen in het centrum zijn mooie muurschilderingen te vinden. Ook net buiten de stad en in Arnhem Zuid is genoeg moois te ontdekken! Ga je mee op pad?

    Slag om Arnhem         Fiets Tour

Prijs op aanvraag

Leer meer over de Slag om Arnhem tijdens deze fiets tour. Onze gespecialiseerde locale gids vertelt het verhaal van de slag en neemt je mee naar de plekken waar deze zich afspeelde in september 1944.

Groene Parken
Fiets Tour

Prijs op aanvraag

Deze fiets tocht is voor gevorderden! De route neemt je mee langs en door al het groen dat Arnhem en haar omgeving te bieden heeft. Flink klimmen met als beloning een prachtig uitzicht. 

Op Maat Gemaakt Uitje in Arnhem

In het verleden hebben we diners, muziekuitvoeringen, op maat gemaakte bustours in en buiten Arnhem geregeld: alles wat je nodig heeft, wij kunnen het voor je regelen!

Het is mogelijk om een high tea, een escape room, een walking diner of zelfs een rondleiding op begraafplaats/park Moscowa in Arnhem op te nemen in je programma. Verder staan ​​we open voor nieuwe ideeën – vertel het ons en wij regelen het.

We luisteren naar je wensen en creëren een evenement of vakantie die je niet snel zal vergeten. Interesse? Neem contact met ons op via info@arnhemlife.nl

Bekijk hier de stadswandelingen en bustours van ArnhemLife: