Bus tours Arnhem

ArnhemLife Bus Tours

Gelderland heeft veel te bieden. Vooral rond Arnhem vind je veel kastelen, landhuizen en nationale parken. Met onze bustours verken je de omgeving samen met een lokale gids die je tijdens de stops meer zal vertellen over de bijzondere locaties waar we stoppen.

              Arnhem en Omgeving          Bus Tour

€62,50 p.p.

Niet alleen Arnhem is mooi, ook net buiten de stadsgrenzen is veel moois te zien. Een bus tour is de beste manier om deze locaties te bezoeken.

           Dag Trip Nationaal Park En   Kröller Möller Museum

€89,- p.p.

Het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller Müller Museum zijn een must see als je deze regio bezoekt! In het museum vind je werk van Van Gogh, Monet, Seurat, Picasso en Piet Mondriaan om er maar een paar te noemen.

                   Slag om Arnhem                Bus Tour

€99,- p.p.

Tijdens deze bus tour stop je op alle iconische locaties van de Slag om Arnhem zoals de landingszones, Museum Hartenstein en de brug van Arnhem.

Op Maat Gemaakt Uitje in Arnhem

In het verleden hebben we diners, muziekuitvoeringen, op maat gemaakte bustours in en buiten Arnhem geregeld: alles wat u nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen!

Het is mogelijk om een high tea, een escape room, een walking diner of zelfs een rondleiding op begraafplaats/park Moscowa in Arnhem op te nemen in uw programma. Verder staan ​​we open voor nieuwe ideeën – vertel het ons en wij regelen het.We luisteren naar uw wensen en creëren een evenement of vakantie die u niet snel zal vergeten.

The following are walking & bike tours of ArnhemLife: