Familie uitjes

Familie uitjes

Zoveel leuke familie uitjes, maar hoe kies je nou de leukste? Je vindt er in Arnhem genoeg en wij hebben een selectie gemaakt van de leukste. In Arnhem vind je natuurlijk topattracties als Burgers’ Zoo waar je centimeters van gilamonsters, haaien en gorilla’s af staat. Je wandelt door de prachtige natuur als de Veluwe, komt langs middeleeuwse kastelen en bezoekt landgoederen. 

Een familiedag moet niet alleen voor de ouderen leuk zijn, maar vooral ook voor de jeugd! Zo kunnen kinderen bekend worden met kunst en geschiedenis bij het beroemde Openlucht Museum, Airborne Museum of het Watermuseum. Wij vinden dat je tijdens familie uitjes een diner zeker niet mag overslaan. Want van leuke dingen doen vergeet je de tijd en krijg je trek. Sluit daarom je dag af bij een van Arnhems vele overheerlijke restaurants. Op zoek naar iets voor de kids? Kies er dan zeker voor om de dag af te sluiten bij een van de pannenkoekenhuizen die de regio rijk is.

Nu het kouder begint te worden zijn familie uitjes buiten niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het juist nu mooier dan ooit. Zo kun je een leuke wandeling door de natuur maken. Een speeltuin bezoeken of langs de kinderboerderij gaan. In de jaren dat wij familie uitjes organiseerden leerden we dat kinderen en jeugd het het leukste vindt om nieuwe dingen te ontdekken.

De ‘Hap en Stap’

Zoek je liever een minder traditioneel, maar juist uitzonderlijk familie uitje? Kies dan voor de ‘Hap en Stap’ tour. Dit is een onvergetelijke ervaring gecombineerd met een eigen keuze driegangen diner. Hieronder zie je hoe zo’n dag er bijvoorbeeld uit ziet.

  • Voor deze culinaire stadswandeling hebben we 3 restaurants geselecteerd waar je kunt genieten van een heerlijk diner. Na het voorgerecht haalt onze gids de groep op voor een 1-uur durende stadswandeling. De gids brengt de groep vervolgens naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht.
  • Daar heb je ruim de tijd om te eten en om het eten te laten zakken. Want daar gaat je alweer met de familie voor de tweede wandeling. 1 uur lang en eindigt bij het laatste restaurant voor een heerlijk dessert. 
  • Een perfect evenement om samen met familie de mooiste bezienswaardigheden van Arnhem te ontdekken én dat terwijl je een volle buik hebt. Kortom, heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes en alles wat Arnhem te bieden heeft.

Wil jij een uniek familie uitje boeken en weten wat wij daarin kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker; het is echt genieten! 

ArnhemLife Google Reviews