Flexplekken in Arnhem

Flexplekken in Arnhem

Ben jij op zoek naar toffe flexplekken in Arnhem? Met deze lijst ben je voorlopig wel even zoet! Test ze allemaal en maak zelf een lijst wel welke flexplek jij het fijnste vindt om te werken. Deze flexwerkplekken bestaan uit verschillende restaurants maar ook échte flexplekken, die daar speciaal voor gemaakt zijn om jou het maximale uit je (werk)dag te laten halen.

Flexplekken zijn super handig voor remote werken. Met deze wisselwerkplekken bespaar je zelf een kantoor huren en laat je je inspireren door de omgeving. Spreek af met andere ondernemers voor een ochtendje sparren en plannen te smeden voor je bedrijf. Laat het flexwerken beginnen!

Rozet – Felxplekken in Arnhem

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Het gebouw bevat ook een bibliotheek waar je kan studeren of werken. Pluspunt aan deze flexplek is dat het gratis is! Het is een perfecte plek voor mensen die gemakkelijk afgeleid worden in een café. Op de 3e etage zul je veel stopcontacten en werkplekken vinden. Wanneer je cafeïne nodig hebt om je energie een boost te geven is dat ook geen probleem: Er is een koffieautomaat waar je met muntgeld kan betalen. In de zomer kun je ook naar de bovenste verdieping gaan en genieten van het weer en uitzicht over Arnhem terwijl je studeert / werkt op het terras.

Check wel even de openingstijden voordat je naar Rozet gaat, zo is Rozet namelijk niet altijd op zondag open.

Flexwerken bij Rozet.

Rozet Flexplek Arnhem
Flexplekken in Arnhem

Momento – Flexplekken in Arnhem

Restaurant Momento kun je ook vinden in het Rozet gebouw, maar dan op de begaande grond. Dit ruim opgezette restaurant is een fijne plek om te werken. Kies een knus tafeltje bij het raam, klap je laptop open en laat je inspireren door de omgeving. Momento staat bekend om de lekkere taartjes die ze serveren én hun verrassende menukaart. Als je er dan toch bent, trakteer jezelf op iets lekker of een heerlijke lunch.

Flexwerken bij Momento.

Werkplek Momento
Flexplekken in Arnhem

Mams Coffee & More – Flexplekken in Arnhem

Deze flexwerkplek ligt in het zicht van het busstation Willemsplein. Mam’s Coffee is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige kleine plek om te werken / studeren. Bijzonder aan Mam’s Coffee zijn de verschillende unieke koffie- en gebakssmaken zoals de stroopwafel-Latte of de red velvet cake. Dus, als je ooit snakt naar iets zoets tijdens het werken, kan ik je aanraden bij Mam’s Coffee een stukje cake te bestellen!

Flexwerken bij Mam’s Coffee.

Flexplekken in Arnhem
Mam's Coffee flexwerkplek
Mams Coffee

First Eet – Flexwerkplek in Arnhem

Ook lunchroom First Eet is een prima flexwerkplek in Arnhem. De onopvallende buitenkant kan bezoekers misleiden, de binnenkant is supergezellig ingericht. Het is goed verlicht vanwege de vele lampen en het daglicht dat boven uit het dakraam naar binnen komt. Het personeel is erg vriendelijk en als je honger hebt, kan ik je de heerlijke broodjes op het vega/vegan menu zeker aanbevelen!

Flexwerkplek First Eet.

Flexplekken in Arnhem
Flex werkplek First Eet

Café Dudok – Flexwerkplek Arnhem

Café Dudok is een gevestigde naam in Arnhem. De locatie is prachtig, als buur van de Eusebiuskerk, naast de Jansbeek in het oude gebouw van  Van Ranzow’s Bank uit 1920.

Dit ruim omgezette café-restaurant fungeert uitermate goed als wisselwerkplek! Je zal zien dat het een komen en gaan is van mensen, een bruisende plek waar Arnhemmers elkaar ontmoeten.

Heb je trek gekregen van het flexwerken? TIP: bestel dan het 12-uurtje, dan kan je er gemakkelijk weer een paar uur tegenaan.

Flexwerken bij Dudok Arnhem.

Flexplek Dudok Arnhem

Focus Eten & Drinken – Flex plek Arnhem

Om de hoek bij Dudok kan je Focus Eten & Drinken vinden. Of je nu samenwerkt met een collega, of in je eentje je laptop open klapt, bij FOCUS krijg je zeker wat werk gedaan. Heb je een break nodig? Kies dan een interessante art-house film uit: FOCUS is namelijk ook een bioscoop!

Op de menukaart vind je naast een paar gerechten met vlees en vis voornamelijk vegetarische en vegan opties. Het is misschien niet iets voor in de ochtend, wel meer iets voor in de avond, maar probeer eens het Audrey Hepburn biertje dat FOCUS serveert (de Audrey Hopburn). FOCUS is gelegen aan het Audrey Hepburnplein, een referentie naar toen de actrice en activiste in Arnhem woonde tijdens haar kinderjaren in ww2 tussen 1939 en 1944.

Flexwerkplek Focus Eten & Drinken.

Flexwerkplekken Arnhem
Flexwerken in Arnhem
FOCUS Arnhem

Commanderie Gelderse Poort – Flexplekken in Arnhem

Wil je in Arnhem Zuid flexwerken, dat kan ook. Bij Commanderie Gelderse Poort bijvoorbeeld. Het lichte interieur zorgt voor een natuurlijke look & feel, erg fijn wanneer je van een rustige omgeving van je werkplek houdt.

Ook kun je bij Commanderie Gelderse Poort verschillende vergaderzalen huren. Deze zijn allemaal vernoemd naar Arnhemse parken, want ik dan weer een leuk aardigheidje vind. 🙂

Ook de lunches zien er voortreffelijk uit! Dat kan je zien op de Instagram pagina van Commanderie Gelderse Poort. Zie ook de foto’s hieronder.

Flexwerken bij Commanderie Gelderse Poort.

Flexwerken bij Commanderie Gelderse Poort
Werkplek Commanderie Gelderse Poort

Boutique Office Nederland – flexplek Arnhem

Bij Boutique Office Nederland, gevestigd naast Station Arnhem Centraal vind je een high end, luxe workspace.  Een hippe locatie, echt ‘instagram waardig’. Je kan hier flexwerken door een soort flexplek abonnement of strippenkaart aan te schaffen. Of je nu 4x per maand gebruik wilt maken van een werkplek of geregeld een vergaderruimte nodig hebt, er is van alles mogelijk. Ideaal gelegen, zo naast het station.

Bij Boutique Office kan je je ook aanmelden voor verschillende netwerk event. Goed voor je zelfontwikkeling én netwerk! Kijk zelf eens op de instagram pagina van Boutique Office voor nog meer mooie foto’s zoals hieronder.

Workspace van Boutique Office Nederland.

Workspace Boutique office Arnhem
Flexwerken in Arnhem

Newday Offices – Flexplek in Arnhem

De volgende flexwerkruime in deze lijst is Newday Offices in Arnhem. Dit kantoorgebouw aan de Jansbuitensingel maakt deel uit van een keten en kun je op een tiental plekken in Nederland vinden. Je kan hier al een flexplek huren voor €25,- per dag. Ook is het mogelijk voor een maand een gedeeld kantoor of een kantoor voor jezelf te huren.

De urban look van het pand straalt een zakelijke indruk uit. Perfect voor een werkdag op locatie. Zoek een fijne plek op, pak je to-do lijstje erbij en begin met afstrepen!

Flexwerk kantoor Newday Offices Arnhem.

Newday Office Arnhem

Geniet in de Weerd – Flexplek in Arnhem

Bij Geniet in de Weerd kan je gratis één van de 40 flexplekken claimen door op een stoel aan een tafeltje te gaan zitten. Ze openen al om 08:00 dus je kan zo het maximale uit je dag halen.

Deze werkplek is erg maatschappelijk betrokken en wordt dan ook mede gerund door mensen met beperkingen tot vrijwilligers(organisaties) en maatschappelijke betrokken ondernemer.

Je kan hier ook lekker lunchen en zo even binnenwandelen voor een lekkere bak koffie. Bij lekker weer is de patio ook geopend.

Flexplek Geniet in de Weerd.

Flexplek Geniet in de Weerd

The Green – Flexplekken in Arnhem

Bij uitstek de plek waar je kan werken met het mooiste uitzicht, dan kan in één van de twee WTC torens bovenop station Arnhem centraal bij The Green Meeting Center Arnhem. Tevens is dit ook de meest milieuvriendelijke werkplek.

The Green staat voor Klimaatneutraal, lokaal en zero-waste. Daarnaast heeft het ook nog eens heel schappelijke huurprijzen voor wanneer je een dag-, of dagdeel wilt flexwerken. Moet je even wachten tussen twee afspraken door en je bent nabij het station? Dan is The Green een goede plek om neer te strijken.

Flexwerken bij The Green Arnhem.

Remote Workplace The Green Arnhem

Journey Offices – Flexplekken in Arnhem

Deze laatste flexplek in onze lijst is voor Journey Offices, gevestigd in het oude V&D pand nabij Velperplein. En misschien heeft Journey Offices wel het meeste te bieden van allemaal. Naast dat je hier kan flexwerken en een vergaderzaal kan huren kan je ook meedoen met yoga sessies of gebruik maken van de gym.

In dit omgebouwde, ruim opgezette kantoorpand kan je zelf je dagelijkse taken uitbesteden zoals een oppas regelen, kleding laten stomen, met een personal shopper op pad of van chauffeursdiensten gebruik maken. Dat is wel next level!

Een mooie plek voor een gevorderde flexwerker als je het ons vraagt.

Flexwerken bij Journey Office Arnhem.

Arnhem

Ken je andere flexplekken die we moeten toevoegen? Laat het ons dan weten via info@ArnhemLife.nl

Kijk ook eens bij onze andere blogs en leer meer over Arnhem.

…Of ontdek Arnhem met één van deze ArnhemLife Tours!

We geven je een paar suggesties: