Te druk om klusjes te doen na het werk? Personal Assistent Arnhem

Ozana Personal Family Assistant
Ozana Personal Family Assistant

Te druk om klusjes te doen na het werk?

Nou, we weten allemaal hoe dat is! Heb je het te druk om na het werk klusjes te doen, dan heb je een Personal Assistant in Arnhem nodig. Ja, zo simpel is het!

Laat me je voorstellen aan Ozana. Een zeer gedreven dame die haar strepen al verdiende in Arnhem. Voormalig trattoria-eigenaar (Urban Chef) werd persoonlijke assistent die een webshop in heerlijke cadeaus beheert.

Als ondernemer weet ze precies dat het is om na een drukke dag thuis te komen en nog alle noodzakelijke klusjes te doen, en dat bracht haar op het idee om haar nieuwe bedrijf ‘Personal SideKick‘ te starten..

Laat Ozana je Helpen!

“Waarom heb je een Family Assistent nodig!”, vragen mensen zich misschien af. Nou, dit is waarom:

Je hebt een druk, druk, druk leven… jij en je gezin draaien overuren! De juiste balans is niet te vinden en je “to do” lijst wordt steeds langer.
Je vraagt ​​je constant af waar je de tijd ga vinden om aan die lijst te starten. Je droomt van structuur en overzicht in je huishouden.
Je zou graag meer tijd doorbrengen met je gezin, laat staan ​​wat tijd voor jezelf hebben! Quality time met je partner lijkt een fantasie en je begint te twijfelen of het ooit echt gaat gebeuren?

Zou het niet fijn zijn als iemand je helpt die weet hoe ze tijd voor je kan maken? Door je to do-lijst over te nemen, met je mee te denken en je problemen op te lossen. Resultaat: een ontspannen leven, meer tijd voor je gezin en andere dingen die je belangrijk vindt, zoals een beetje ontspanning.
Dat is wat Personal Family Assistant voor u doet!
Hoe werkt het?
We maken samen een plan waarin structuur en overzicht voorop staan. Daarna wordt je leven makkelijker!
Laten we eerlijk zijn, klinkt dat niet als iets dat je zou willen en ook echt nodig hebt?

Neem dan gerust contact op met Ozana via ozana@personalsidekick.nl of telefoonnummer 06-52626480. Wil je zien waar ze mee bezig is op Instagram, kijk dan hier: https://www.instagram.com/ozana_family_assistant/

Ozana Personal Family Assistant

Wil je je bedrijf promoten op onze ArnhemLife website? Neem voor meer informatie contact met ons op via info@arnhemlife.nl.