Alle informatie voor jouw huisdier in Arnhem

pets-3715733_1920

Alle informatie voor jouw huisdier in Arnhem

Hou je ook zoveel van dieren? Heb je zelf een leuk huisdier of ben je van plan er een te adopteren? Dan is deze blog helemaal voor jou. Hierin geven wij jou alle informatie voor jouw huisdier in Arnhem.

Arnhem heeft één dierenasiel en dat het is ‘Dierentehuis Arnhem en omstreken’, deze bevindt zich aan de Larensteinselaan 32, 6882 CZ net op het randje tussen Velp en Arnhem. Ze hebben een hele handige en fijn te navigeren website, (https://www.dierentehuisarnhem.nl/) waarop je ondere andere vermiste dieren op kan aangeven en zien welke zitten te wachten om geadopteerd te worden!

De dierenwinkels in Arnhem

Jumper

De Jumper diersuper heeft een XXL vestiging in Arnhem, aan de Pieter Calandweg 14. Jumper De diersuper biedt een ruim assortiment met een lage prijs maar zeggen dat ze de vakkennis van een speciaalzaak hebben. Bij Jumper is de mogelijkheid om gebruik te maken van een hondenwasstraat waarin je je huisdier kan wassen. Het starttarief is 5 euro en daarmee krijg je 12 minuten om je huisdier te wassen en onbeperkte beschikbaarheid van alle shampoo’s, conditioner en warm water. Ook werkt Jumper samen met ‘Elke Dierenarts Arnhem’, die gevestigd is in hetzelfde pand. Hier kan je terecht voor castraties tot reisdocumenten regelen. Elke Dierenarts Arnhem werkt alleen op afspraak. Jumper heeft elke maand een Huisdier van de maand, upload de leukste foto van jouw huisdier op de FaceBook pagina van Jumper XXL Arnhem (https://www.facebook.com/JumperArnhemXXL?ref=ts&fref=ts) en wie weet is jouw diertje wel het Huisdier van de maand! Naast die eer ontvang je ook nog een goodiebag inclusief waardebon van Jumper.

Pets Place

Pets Place heeft ruim 200 winkels door heel het land, Pets Place Arnhem is gevestigd op de Amsterdamseweg 206. Pets Place heeft een enorm assortiment waarin ze ondere andere Royal Canin, Eukanuba, Wellness CORE, Prins, Pedigree en nog veel meer merken aanbieden zodat jij het beste voor je huisdiertje kan kopen. Ook is het mogelijk om jouw huisdier mee te nemen naar Pets Place voor persoonlijk advies en bezit de vestiging ook over een dogwash. Naast het pand bevindt zich Vets Place Dierenarts Arnhem, waar Pets Place samen mee werkt. En als je niet uit huis kan, kan je ook alle spullen die je nodig hebt bestellen in webshop op de website (https://petsplace.nl/)

Animals & More Arnhem

Animals & More Arnhem is jouw dierenspeciaalzaak voor dieren, planten en meer. Ze zitten gevestigd op het Elderveldplein 8 in Arnhem-Zuid. Ze bieden een ruim assortiment met scherpe prijzen aan en adviseren ze je met veel deskundigheid in de winkel. Wat ook leuk is, is dat Animals & More Arnhem een groot assortiment bloemen en planten heeft, flirt het huis een beetje op. Bezoek de website van Animal & More Arnhem (https://animalsandmore.nl/) om de laatste acties te vinden.

Heb je graag een overzicht van alle aanbiedingen op het gebied van dierenvoeding? Neem dan gauw een kijkje op https://www.voordeelmuis.nl/categorie/1/dierenvoeding.htm voor meer informatie. 

Maak je je een beetje zorgen om je diertje, of wil je gewoon voor een controle langs gaan?

Hier is een lijst met de 5 beste dierenartsen in Arnhem en omgeving.

 1. Mijn Dierenarts Arnhem Honigkamp 54, 6826 PR Arnhem (4.7/5 Google-reviews)
 2. Dierenarts Arnhem heeft 4 vestigingen in en rondom Arnhem Schuytgraaf, Rijkerswoerd, Zuid-West Arnhem en Heteren. (4.6/5 Google-reviews)
 3. Dierenkliniek Velperweg Velperweg 110, 6824 HM Arnhem (4.5/5 Google-reviews)
 4. Kliniek voor gezelschapsdieren Velperbroek Churchillplein 1, 6883 EW Velp (4.5/5 Google-reviews)
 5. Huisdierenkliniek Hornstra Van Lawick van Pabststraat 38, 6814 HJ Arnhem (4.4/ 5 Google-reviews)

Op zoek naar een dierenverzekering?

Een goede dierenverzekering vinden en uitkiezen kan moeilijk zijn maar is zeer belangrijk. Jouw diertje verdient tenslotte de beste zorg die er is. Er bestaat geen dierenverzekering die per se de beste is, wel eentje die het beste bij jouw huisdier past. Daarom zetten wij de meest gekozen dierenverzekeringen voor jou op een rij!

 1. Ohra huisdierenverzekering
 2. Petplan huisdierenverzekering
 3. Aegon huisdierenverzekering
 4. Inshared dierenverzekering
 5. Hema dierenverzekering

Een stukje wandelen met de hond is echt heerlijk, vooral als het weer er naar staat. We begrijpen dat je diertje het liefst los van de lijn loopt maar helaas mag dat niet overal. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar dit wel kan, hier zetten we ze voor je op een rijtje.

 1. Landgoed Mariëndaal
 2. Het Rozendaalse veld
 3. Park Klarendal
 4. Park Angerenstein
 5. Zypendaal, Sonsbeek, Gulden bodem

Wil je zelf een leuke wandelroute lopen? Download dan snel de Sonsbeek Park Wandelroute!