50 jaar huwelijk, een gouden feest met ArnhemLife

50 jaar huwelijk, een gouden feest met ArnhemLife

ArnhemLife vindt niets leuker dan rondleidingen door de stad organiseren. Van tijd tot tijd krijgen we zelfs speciale verzoeken voor een op maat gemaakte tour. Zo mochten we een paar weken geleden een speciale middag in Arnhem voor een klant regelen.

Zes weken daarvoor ontvingen we een email met een super leuk verzoek. Onze cliënt schreef dat haar ouders binnenkort hun gouden bruiloft zouden vieren en op zoek waren naar een speciale manier om een ​​dag met het gezin door te brengen.

Omdat de ouders in de eerste jaren van hun huwelijk in Arnhem hadden gewoond, werd een bustocht voorgesteld. Het gezin woonde en werkte op verschillende plaatsen in Arnhem, dus we regelden een bus en een prachtige route door de stad waar ze van houden.

Op het moment dat onze ArnhemLife-gids kennismaakte met het gezin was de busreis nog steeds een verrassing voor de ouders. De vader begon openhartig te praten over het feit dat het leuk was dat de verrassingsmiddag plaatsvond in Arnhem, omdat hij hier al een aantal jaren woonde en werkte. Onze gids deed alsof ze dit niet wist om de verrassing niet te bederven.

Toen de familie de verrassing onthulde, konden de vader en moeder niet wachten om op pad te gaan! Het mooie weer hielp het gezin herinneren aan de gelukkige tijden die ze hadden toen ze in hun jeugd in Arnhem woonden.

Om precies twee uur ‘s middags was de familie in het stadhuis in Arnhem om een ​​familiefoto te maken, net als 50 jaar geleden toen de bruid en bruidegom hun eerste foto als getrouwd stel hadden genomen.

Daarna hebben we de familie in Sonsbeek Park afgezet voor een heerlijke High Tea die eindigt zoals een gouden huwelijksviering zou moeten eindigen: omringd door familie op een prachtige locatie, proostend op een gelukkig en gezond leven.

Opmerking: foto’s gemaakt door onze ArnhemLife-fotograaf. De familie heeft ons toestemming gegeven voor het gebruik van de foto’s.

Tailored fit event in Arnhem
Google review Arnhem tour
Strolling down the street as memories return.
50 years ago, the building on the left (city hall) had just opened.
arnhemlife groepsfoto