Promoot je Arnhems Bedrijf via ArnhemLife.nl!

Promoot je Arnhems Bedrijf via ArnhemLife

Adverteren In Arnhem Voor Een Kleine Prijs?

Dat kan via de website van ArnhemLife, zolang je bedrijf maar een link heeft met Arnhem.
Al vanaf €35 per maand, met stilzwijgende verlenging, huur je een plekje op onze homepage of een andere pagina naar wens die linkt naar de website van je bedrijf, Facebookpagina of wat je maar wenst.

Voor wie is een advertentie geschikt? Denk aan hotels, B&B’s, AirBNB’s, makelaars, lunchrooms, restaurants, kapperszaken, taxicentrales, kinderopvang, interieur winkels, maandelijks terugkerende evenementen en ga zo maar door!

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

adverteren in Arnhem

De ArnhemLife website is drietalig, naast toeristen en expats weten ook veel locals onze website te vinden. Dit komt doordat wij geregeld blogs plaatsen die voor iedereen interessant zijn, bijvoorbeeld een review van een nieuw restaurant of wat er zoal leuk is om te doen in de omgeving.
We hebben ruim 5 duizend website bezoekers per maand en +/- 5000 mensen volgen ons via verschillende social media kanalen. Dit aantal groeit nog iedere dag!

Adverteren in Arnhem

Zou je het leuk vinden om een blog over je bedrijf op onze website en social media kanalen te zien? Dat kan! Wat bieden we aan:

Onze tarieven voor een blog zijn €25 per maand voor minimaal 1 jaar, met stilzwijgende verlenging of éénmalig €500,-. dan blijft het blog altijd beschikbaar om onze website.
Deze prijzen gelden voor het blog in 1 taal. Onze website is beschikbaar in het Engels, Duits én Nederlands.
Voor iedere 2e taal rekenen we €10,- extra per maand of éénmalig €150 , met stilzwijgende verlenging.
Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Het blog plaatsen we dan éénmalig ook op onze verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.
Adverteren in Arnhem

Enkele voorbeelden van onze blogs:

Grand café De Staat Arnhem
Grand café De Staat Arnhem
Walburgis Residenties Arnhem
Walburgis Residenties Arnhem
Loca Klarendal Arnhem
Loca Klarendal Arnhem
De Kleine Lettertjes

Betreft de advertenties:
De factuur dient binnen 14 dagen na verzending betaald te zijn. Pas na betaling plaatsen wij de advertentie op onze website.
Voor de advertentie hebben wij alleen een logo en een webadres van de klant nodig.
De overeenkomst is voor minimaal 6 maanden. Wenst u te stoppen met de advertentie? Dan dient u ons dit schriftelijk te laten weten middels een email naar info@ArnhemLife.nl vóór de 1e van de maand.
De prijzen zijn exclusief BTW.

Betreft de blogs/advertorials:
De betaling  voor één blog/advertorial wordt voldaan wanneer de kant tevreden is over de blog. Nadat de betaling is ontvangen zal de blog te zien zijn op de website van ArnhemLife. Mocht het om een eet of drink gelegenheid gaan, dan komen wij proeven wat er op de kaart staat om zo vanuit een persoonlijke ervaring te schrijven.
De blog/advertorial zal een minimum van 400 woorden bevatten.
De blog/advertorial zal tevens worden verspreid via onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest).
De prijzen zijn exclusief BTW.

ArnhemLife

KvK nummer:
64631338
BTW nummer: NL 164973242 B01
+31(0)6 133 688 77

Een opmerking achterlaten