Corona Proof activiteiten in Arnhem

Corona proof activiteit Arnhem

corona Proof activiteiten in Arnhem

Ben je op zoek naar een corona proof activiteit in Arnhem? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Activiteiten binnen met een groep mensen is nu geen goed idee, maar gelukkig zijn er nog genoeg opties om buiten óók iets leuks te ondernemen.

Met een aantal van deze activiteiten in Arnhem kun je moeiteloos een dag vullen, trek er lekker op uit maar denk wel aan de 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen. Blijf gezond!

Corona Proof activiteiten in Arnhem

Corona Proof Wandelen in Arnhem

Het maakt niet uit welke kan je oploopt in Arnhem, voor je het weet sta je in een park. De bekendste parken in Arnhem zijn Sonsbeek Park, Park Zypendaal en Park Meinerswijk. Maar er zijn nog veel meer mooie plekken te ontdekken! Heb je bijvoorbeeld wel eens een wandeling gemaakt op Landgoed Bronbeek, Immerloo Park of zelfs Moscowa? Die laatst ken je misschien alleen als begraafplaats en het is daarom niet een plek die je zomaar snel zou bezoeken. Er is veel natuur en kunst te vinden en natuurlijk ook prachtige graven.

Corona proof activiteit Arnhem
Corona proof activiteit Arnhem

Corona Proof Fietsen in Arnhem

Huur een fiets en maak wat kilometers. Wij verhuren fietsen vanaf 6 personen. Dit kunnen gewone fietsen zijn, e-bikes of tandems. Mooie plekken in de omgeving om te bezoeken zijn Kasteel Doorwerth, Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden. Mooi weer is niet gegarandeerd maar soms kan je het nét treffen en ga je op pad met uitzicht op een strakke, blauwe lucht.

Corona proof uitje in Arnhem

Corona Proof Thuis Koekjes Bakken

Thuis met je gezin koekjes bakken, en dan niet zomaar koekjes, maar de enige echte Arnhemse Meisjes natuurlijk! Deze koekjes van bladerdeeg met suiker zijn een Arnhemse delicatesse. Wij hebben alvast het recept voor je opgezocht. Iedereen klaar? Bakken maar!

Corona Proof Op Pad in Arnhem

Ga met één van onze gidsen op pad en (her) ontdek Arnhem. Op onze website kan je veel leuke en interessante stadswandelingen vinden zoals de Hoogtepunten van Arnhem wandeling, de Street Art tour of de Slag om Arnhem fiets of wandelroute. De Street Art tour is al te downloaden, mocht je toch liever zonder een gids op pad gaan en je eigen plan willen trekken. Neem vooral een kijkje in onze webshop!

Corona proof uitje in Arnhem

Corona Proof Lunchen in de Buitenlucht

Lunchen in de buitenlucht. Nu COVID-19 ons stalkt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Sociale contacten zijn beperkt maar het is wel mogelijk om je bestie te zien! Organiseer een gezonde lunch in de buitenlucht. Steun je lokale ondernemer door een lunch ‘to go’ te bestellen en zoek een leuke lunchplek uit. Hier een paar suggesties: Lunchen aan de Rijnkade, op een bankje in Sonsbeek Park, bij de Eusebius Kerk of bij het Gele Rijdersplein. 

Corona proof lunchen in Arnhem
Corona proof lunchen in Arnhem