Fietsverhuur Arnhem

Award Netherlands Blog

Fietsverhuur Arnhem

Ben je op zoek naar een fietsverhuur in Arnhem? Nou, je hebt ons gevonden!

Wij bieden fietsen van goede kwaliteit die je voor één of meerdere dagen kunt huren.

Kosten 1 fiets:
1 dag: €20, –
Elke volgende dag: €17,50

Ophalen en terugbrengen van de fiets is bij Sonsbeeksingel 27/2 (appartementencomplex).
Om een ​​fiets te huren, hebben we een identiteitsbewijs en €100, – borg nodig.

Ophalen en terugbrengen van de fiets zal op een afgesproken tijd zijn die voor ons beiden werkt (aangezien we niet altijd op deze locatie aanwezig zijn).
Als je een fiets wilt huren, e-mailen op info@ArnhemLife.nl voor beschikbaarheid, huurvoorwaarden en om een ​​reservering te maken.

Fietsroutes in de buurt van Arnhem

Van de website van snelfietsroutesgelderland:

Fietsen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen

Het toegankelijk houden van de regio is een van de prioriteiten. Om automobilisten uit te nodigen om te gaan fietsen, worden in de regio snelle fietsroutes aangelegd. Ook bevinden zich hier twee herkenbare Nederlandse fietsfabrikanten: Gazelle en Vanhulsteijn. Daarnaast herbergt de regio verschillende fietsvoorzieningen, zoals het fietsenmuseum Velorama en Bicycle Center Nijmegen.

Snelle fietsroutes

De regio Arnhem – Nijmegen heeft verschillende snelle fietsroutes. En nieuwe routes zijn toegevoegd. Snelle fietsroutes verbinden woon-, werk- en winkelgebieden in de verschillende dorpen en steden. Het zijn snelle, directe, comfortabele en veilige routes over een langere afstand. Fietsers krijgen zo veel mogelijk prioriteit. Met het realiseren van snelle fietsroutes wil de provincie Gelderland forenzen stimuleren vaker te fietsen.

Boek een Fiets Tour in Arnhem

Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour

Muurschilderingen Fiets Tour

Slag om Arnhem Fiets Tour

Parken Fiets Tour

1 dag fietsverhuur €20,00 p.p.

 


Neem voor fietsverhuur contact op met:

info@ArnhemLife.nl

+31 (0) 6 133 688 77

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

HOUD ER REKENING MEE DAT

We adviseren om een ​​fiets minstens 48 uur van tevoren te boeken.
Wees op tijd op de verhuurlocatie (Sonsbeeksingel 27/2 Arnhem).
Breng de fiets terug op het afgesproken tijdstip en kom niet te laat! Als er een probleem is met de fiets, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.


HUURVOORWAARDEN

Huurprijs kan alleen contant worden betaald. We rekenen €50,- borg. Als de fiets wordt gestolen (en je kan ons het slot sleuteltje geven) of beschadigd houden we de borg van €50,-. Als de fiets wordt gestolen en je kan ons niet het slot sleuteltje geven berekenen wij €500,-.

Ophalen en terugbrengen van de fiets zal op een afgesproken tijd zijn die voor ons beiden werkt (aangezien we niet altijd op deze locatie aanwezig zijn).