10 flexplekken in Arnhem

10 Flexplekken in Arnhem

Heb je er genoeg van alleen thuis te zitten? Bekijk deze lijst om een flexplek te vinden waar je kan studeren / werken in Arnhem.

Omdat iedereen verschillende behoeftes heeft om het meest efficiënt te werken of studeren, hebben we deze lijst gemaakt met verschillende flexplekken. Test ze allemaal en bepaal welke het beste bij je past. Één ding is zeker, ze hebben allemaal super snel internet!

Rozet

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Het gebouw bevat ook een bibliotheek waar je kan studeren of werken. Pluspunt aan deze flexplek is dat het gratis is! Het is een perfecte plek voor mensen die gemakkelijk afgeleid worden in een café. Op de 3e etage zul je veel stopcontacten en werkplekken vinden. Wanneer je cafeïne nodig hebt om je energie een boost te geven is dat ook geen probleem: Er is een koffieautomaat waar je met muntgeld kan betalen, of je gaat beneden bij restaurant Momento even zitten voor een bakkie. In de zomer kun je ook naar de bovenste verdieping gaan en genieten van het weer en uitzicht over Arnhem terwijl je studeert / werkt op het terras.

Klik hier voor de website van Rozet.

Rozet Arnhem
10 Orte zum Studieren & Arbeiten in Arnheim
Rozet

Mams Coffee & More

Het koffiecafé ligt in het zicht van het busstation Willemsplein. Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige kleine plek om te werken / studeren. Bijzonder aan Mam’s zijn de verschillende unieke koffie- en gebakssmaken zoals de stroopwafel-Latte of de red velvet cake. Dus, als je ooit snakt naar iets zoets tijdens het werken, kan ik je aanraden bij Mam’s een stukje cake te bestellen!

Mam’s Coffee & More is open van maandag tot vrijdag tussen 07:00 en 21:00 en zaterdag en zondag tussen 08:00 en 22:00. Voor meer info en foto’s kijke je hier: Mam’s website, Mam’s Facebook page of Mam’s Instagram Account.

Mams
Mams
coffee

The Workstation

Min of meer tegengover Mams vind je The Workstation. Het is gestart met het doel een flexplek in het centrum te worden. Er is veel ruimte en stopcontacten in de buurt van elke stoel. De sfeer is meer zakelijk in vergelijking met een gewoon koffie café. Het is dus geschikt voor mensen die de zakelijke sfeer op de plek nodig hebben om effectief te studeren / werken of een zakelijke afspraak hebben.

The Workstation is geopend van 08:00 tot 19:007 PM en in het weekend van 11:00 tot 18:00. Voor meer info en foto’s kijk je hier: The Workstation’s website, The Workstation’s Facebook page of  The Workstation’s Instagram Account.

Workstation
Workstation
Workstation

First Eet

De onopvallende buitenkant kan bezoekers misleiden, de binnenkant is supergezellig ingericht. Het is goed verlicht vanwege de vele lampen en het daglicht dat boven uit het dakraam naar binnen komt. Het personeel is erg vriendelijk en als je honger hebt, kan ik de tosti’s ten zeerste aanbevelen. Let wel op, omdat First Eet ook aan catering doet is het soms een dagje gesloten. Dit vermelden ze dan via Facebook en Instagram.

First Eet is op maandag en dinsdag gesloten, op woensdag open van 12:00 tot 17:00, op donderdag van 10:00 tot 17:00 en op vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ook op zondag is First Eet open tussen 12:00 en 17:00. Sundays it is open from 12 AM to 5 PM. Voor meer info kijke je hier: First Eet’s website, First Eet’s Facebook page of op First Eet’s Instagram Account.

First Eet 3
First Eet
Firsteet 3

Café Boka

Café Boka is o.a. een kunstgalerij maar ook een heerlijke plek om te werken. Omdat Boka nog niet zo lang open is is het nog een beetje on ‘hidden gem’.  Het is dus ideaal om je te concentreren op de eigen taken zonder enige afleiding. Wanneer je toe bent aan een break kun je even ronddwalen in de kunstgalerie en schilderijen bekijken van o.a. Dopie. Laat je inspireren door al het moois om je heen en zet het om in productiviteit!

Café Boka is open van dinsdag tot zondag van 08:30 tot 18:00. Kijk hier voor meer info en foto’s: Boka’s Website, Boka’s Facebookseite of Boka’s Instagram Account.

Boka
Boka
Boka

Posse Espressobar

Een andere goede flexplek om te studeren / werken is de Posse Espressobar, in de buurt van het station, dat klassieke Italiaanse koffie aanbiedt. Het is een klein, rustig en gezellige koffiebar. Omdat veel mensen hun koffie ‘to go’ is er altijd een plaats vrij voor je. Barista Pedro is ook actief met Arnhem Art en werkt samen met kunstenaars zoals Dopie. Zij zorgen voor veel van de mooie muurschilderingen in Arnhem.

Posse Espressobar is open van maandag tot frijdag van 07:00 tot 16:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Kijk voor meer info hier: Posse Espressobar’s Facebook page of Posse Espressobar’s Instagram Account.

Posse 1
Posse 3
Posse 2

Restaurant Dudok

Het restaurant is zo groot dat er altijd een plek is om te werken / studeren. Aan de muren hangt kunst dat van tijd tot tijd verandert. AKom je in de ochtend? Dan is de kans groot dat je een lekker plekje bij het raam kan bemachtigen.

Dudok is open vanaf maandag tot woensdag tussen 09:00 en 22:00, donderdag van 09:00 tot 23:00, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 23:00 en zondag van 10:00 tot 22:00.  from 8 AM to 5 PM. Kijk voor meer info: Dudok’s website, Dudok’s Facebook page op Dudok’s Instagram Account.

Dudok
Dudok 3
Dudok 3

Focus Filmtheater

Dit café bevindt zich naast de gelijknamige bioscoop. Door de glazen buitenbuur stroomt er voldoende daglicht naar binnen zodat jij heerlijk in het zonnetje kan werken. Geen zin meer om te werken? Met 5 minuten zit je bij de buren in de bioscoop.

Focus is dagelijks geopend van 10:00 tot 24:00 10 AM to 12 PM. Voor meer info en foto’s kijke je hier:  Focus Filmtheaters website, Focus Filmtheaters Facebook page or Focus Filmtheaters Twitter Account.

Focus Filmhuis Petra Dielman 6_Blog ArnhemLife_Arnhem
Focus
Focus 2

Café Caspar

Caspar is vooral geschikt voor nachtbrakers die een flexplek zoeken. Van de flexplekken in onze lijst blijft Caspar het langst /laatst open. Het interieur is modern en nodigt uit om te blijven en lekker te werken. Caspar ligt een beetje buiten de stad, in de modewijk Klarendaal.

Caspar is open van Zondag tot vrijdag tussen 90.30 AM en 01:00 ‘s nachts. Zaterdags zijn ze zelfs geopend tot 02:00 uur ‘s achts! Voor meer info en foto’s kijke je hier: Caspar’s website, Caspar’s Facebook page of Caspar’s Instagram Account.

Photo by ArnhemLife
Caspar

De Buutplek

Ben je op zoek naar een flexplek in Arnhem Zuid? Dan is de Buutplek misschien een geschikte stek voor jou. De Buutplek is een modern en sfeervol vintage ingericht restaurant gevestigd in het Stikkerbuilding, Gelderse Poort te Arnhem. Loop binnen voor een kopje koffie, lekkere lunch, of gebruik het restaurant als werkplek, meetplek of vergaderplek.

Het Bruishuis is open van maandag tot donderdag van 07:00 tot 20:00 en op vrijdag tot 18:00. Op zaterdag en zondag is de Buutplek gesloten. Voor meer info en foto’s kijk je hier: Buutplek website, Buutplek Facebook page of het Buutplek Instagram account.

Photo taken from de Buutplek Facebook page
Photo taken from de Buutplek Facebook page
Photo taken from de Buutplek Facebook page

Ken je andere flexplekken die we moeten toevoegen? Laat het ons dan weten via info@ArnhemLife.nl

Kijk ook eens bij onze andere blogs en leer meer over Arnhem.

…Of ontdek Arnhem met één van deze ArnhemLife Tours!

We geven je een paar suggesties:

Related Posts