Stadswandeling Arnhem

Stadswandeling arnhem

Je wil graag een stadswandeling in Arnhem maken. We begrijpen dat jij daar het maximale uit wil halen. Je wilt niet zomaar een rondje om, maar graag alle mooie bezienswaardigheden zien die Arnhem te bieden heeft. Een stadswandeling in Arnhem kan erg bijzonder zijn. Dat heeft te maken met de rijke en bewogen geschiedenis van de Gelderse hoofdstad. 

Juist nu is wandelen populairder dan ooit. En naast het feit dat je de mooiste plekken van Arnhem ziet, is het ook nog eens verfrissend en gezond. Je voelt je erna zeker opgeladen! Zo bieden we meerdere stadswandeling aan waaruit je kunt kiezen die je langs verschillende plekken brengt. Of je nu houdt van Street Art, imposante historische gebouwen of juist een combinatie wilt maken met eten. Bekijk meer mogelijkheden voor wandelingen.

Stadswandeling Arnhem – Battle of Arnhem

Historisch en indrukwekkend. Zo kun je de tour wel omschrijven. In deze 2,5 uur durende wandeling zal een deskundige lokale gids je leiden naar de belangrijkste locaties van de Slag om Arnhem. Ook wel bekend als de ‘liberation route’ met als eindbestemming de John Frost brug. Je kunt genieten van spannende ooggetuigenverhalen die de gids vertelt. Met behulp van foto’s, genomen tijdens de Slag om Arnhem, komt het verhaal echt tot leven.

Stadswandeling – Highlights of Arnhem

Tijdens de 2 uur durende wandeling word je begeleid door een gids. Diegene laat je de belangrijkste locaties in het centrum zien. Denk hierbij aan de Eusebius kerk, Duivelshuis en Sabelspoort. Leer meer over de rijke geschiedenis van Arnhem terwijl je langs historische, maar zeker ook nieuwe populaire hotspots in de stad komt!

Mural City Walk

Tijdens deze fascinerende 2 uur durende ‘Mural City Walk Arnhem’ rondleiding word je langs prachtige muurschilderingen in de Arnhemse binnenstad geleid. De gids deelt informatie over Arnhems heden en verleden, zo leer je de stad echt kennen. Tijdens de tour krijg je nog meer pareltjes en locaties te zien die zelfs de lokale bevolking niet kent! Bekijk hier alvast een preview 

Crime Tour

In deze Arnhemse stadswandeling van ongeveer 2 uur kom je langs de hoogte- en dieptepunten van de stad. Leer meer over de criminele geschiedenis van de stad. Enkele onderwerpen die voorbij komen zijn: Moord, doodslag, drugs en dames van lichte zeden.

Wandel van crimeplek één naar de volgende en bezoek onder andere de plek van de Arnhemse incassomoord, plekken van vroege prostitutie, witwaspraktijken in de horeca, dramatische café brand, moordplek in de Lauwersgracht, het beruchte Spijkerkwartier, de oude rosse buurt van Arnhem en nog veel meer.

Enthousiast geraakt van alle mogelijkheden? Bekijk dan op onze website snel alle wandelingen. Ook is het mogelijk om een stadswandeling naar wens in te richten. Neem daarvoor contact met ons op.

ArnhemLife Google Reviews