Fietsverhuur in Arnhem

Fietsverhuur in Arnhem

ArnhemLife verhuurt fietsen voor groepen vanaf 6 personen, tot een maximum van 250 stuks. Dus wil je fietsen huren voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het is verstandig om op tijd de fietsen te bestellen omdat wij niet vaak fietsen voor op de dag zelf beschikbaar hebben.

Beschikbare fietsen zijn:

-Gewone fietsen met versnelling

-E-bikes

-Tandems

De fietsen worden geleverd en opgehaald op een afgesproken plek die handig is voor onze klant.

Als je interesse hebt in fietsen huren, e-mailen ons dan via  info@ArnhemLife.nl voor een prijsvoorstel, beschikbaarheid, huurvoorwaarden en om een ​​reservering te maken.

Fietsroutes in de buurt van Arnhem

Van de website van snelfietsroutesgelderland:

Fietsen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen

Het toegankelijk houden van de regio is een van de prioriteiten. Om automobilisten uit te nodigen om te gaan fietsen, worden in de regio snelle fietsroutes aangelegd. Ook bevinden zich hier twee herkenbare Nederlandse fietsfabrikanten: Gazelle en Vanhulsteijn. Daarnaast herbergt de regio verschillende fietsvoorzieningen, zoals het fietsenmuseum Velorama en Bicycle Center Nijmegen.

Snelle fietsroutes

De regio Arnhem – Nijmegen heeft verschillende snelle fietsroutes. En nieuwe routes zijn toegevoegd. Snelle fietsroutes verbinden woon-, werk- en winkelgebieden in de verschillende dorpen en steden. Het zijn snelle, directe, comfortabele en veilige routes over een langere afstand. Fietsers krijgen zo veel mogelijk prioriteit. Met het realiseren van snelle fietsroutes wil de provincie Gelderland forenzen stimuleren vaker te fietsen.

Boek een Fiets Tour in Arnhem

Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour

Muurschilderingen Fiets Tour

Slag om Arnhem Fiets Tour

Parken Fiets Tour

-Gewone fietsen met versnelling

-E-bikes

-Tandems

 


Neem voor fietsverhuur contact op met:

info@ArnhemLife.nl

+31 (0) 6 133 688 77

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

HOUD ER REKENING MEE DAT

We adviseren om een ​​fiets minstens 48 uur van tevoren te boeken.
Wees op tijd op de verhuurlocatie (Sonsbeeksingel 27/2 Arnhem).
Breng de fiets terug op het afgesproken tijdstip en kom niet te laat! Als er een probleem is met de fiets, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.


HUURVOORWAARDEN

De borg hangt af van het aantal fietsen dat je huurt. Als de fiets wordt gestolen en je kan ons niet het slot sleuteltje geven berekenen wij €500,-. Overige voorwaarden krijg je meegestuurd met de offerte.

Ophalen en terugbrengen van de fiets zal op een afgesproken tijd zijn die voor ons beiden werkt (aangezien we niet altijd op deze locatie aanwezig zijn).