Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour

Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour

Tijdens de 2,5 uur durende Hoogtepunten van Arnhem Fiets Tour, zal onze gids je de belangrijkste locaties in het stadscentrum en de nabije omgeving laten zien, zoals:

  • St. Walburgiskerk
  • Musis Park
  • Sonsbeek Park
  • Rozet gebouw (+ wanneer open gratis museum / evt toilet / koffiestop)
  • Park Meinerswijk
  • Romeins Castellum
  • Arnhems Gemaal
  • John Frostbrug
  • Duivelshuis
  • Eusebiuskerk (met optioneel bezoek aan de glazen balkons)

Voor de McDonalds op Arnhem Centraal Station.

De route is +/- 15 km.
Minimale groepsgrootte 10 personen voor een vaste prijs van € 225, – maar reserveren voor minder mensen is ook mogelijk, de groepsprijs blijft dan wel €225,- inclusief BTW. Fietshuur is niet inbegrepen in de prijs.

Fiets tour door Arnhem met gids

Deze fiets tour door Arnhem met gids neemt je mee van Arnhem Noord naar Arnhem Zuid én weer terug. Onderweg zie je hoeveel natuur er in een straal van een paar kilometer om het centrum van de stad te vinden is. Maak een toffe foto bij de waterval in Sonsbeek Park, verdiep je in de geschiedenis van Arnhem in het Erfgoedcentrum, spot wilde paarden in Park Meinerswijk bij de Romeinse Castellum en kom meer te weten over de gevechten tijdens WW2 die Arnhem wereldberoemd maakte.

Arnhem is zeker geschikt voor een citytrip in eigen land. Deze stad heeft een rijke culturele achtergrond. Zo hebben bekende modeontwerpers gestudeerd aan de modeopleiding van Artez en kan je lekker struinen in het gezellig ‘modekwartier’ in de wijk Klarendal. Ook kent Arnhem haar zwarte bladzijden: het werd zwaar getroffen tijdens WW2 en de Slag om Arnhem is voor vele buitenlandse toeristen nog steeds een reden om deze stad te bezoeken. Gelukkig is Arnhem na de oorlog weer opgebouwd én zijn er ook nog oude gebouwen gespaard gebleven zoals het Duivelshuis en de Eusebiuskerk. Tijdens deze Arnhem Fietstour krijg je écht al een mooi kijkje op wat de hoofdstad van Gelderland allemaal te bieden heeft. Ga je mee op pad?

Duur: 2,5 uur

 

€22,50 p.p.


Voor meer informatie, neem contact op via:

info@ArnhemLife.nl
+31 (0) 6 133 688 77

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

ArnhemLife Fietsverhuur

Vanaf 6 personen is het mogelijk om bij ons fietsen te huren.  Klik hier voor meer informatie of stuur ons een mail via info@arnhemlife.nl

Voor minder fietsen kan je bij het Bastion Hotel in Arnhem terecht. Klik hier voor meer informatie.

HOUD ER REKENING MEE DAT

We adviseren om deze tour minstens 48 uur van tevoren te boeken. Wees 5 minuten voor vertrek op de startlocatie.

Vanwege het veranderende Nederlandse weer is het belangrijk om goed uitgerust te zijn tegen eventuele regen en wind en om geschikt schoeisel te dragen.


ANNULERINGSBELEID

Na de prijsovereenkomst sturen wij je binnen 5 (werk)dagen de factuur.

De factuur dient binnen 2 weken na versturing betaald te zijn, met uitzondering van een eventuele andere gemaakte betalingsafspraak. Dit zal dan aangegeven zijn op de factuur.

Bij annuleringen meer dan een week van tevoren brengen wij 15% administratiekosten in rekening.

Bij annulering tussen een week en 48 uur voorafgaand aan de vertrekdatum brengen wij 50% van de totale kosten in rekening.

Bij annulering minder dan 48 uur voor de vertrekdatum brengen wij 100% van de totale kosten in rekening.

Andere ArnhemLife Fiets Tours:

Andere ArnhemLife Tours: