Bricks of Arnhem op pad met ArnhemLife

Zie Arnhem door de ogen van Bricky
Bricks of Arnhem op pad met ArnhemLife

Zie Arnhem door de ogen van Bricky

De foto’s van David Harpe heb je vast al eens voorbij zien komen op social media. Samen met Bricky -een LEGO poppetje- verkent hij de straten van Arnhem en zie je Arnhem door de ogen van Bricky. Elke dag plaatst David een foto van Bricky of zijn vriendjes op de Bricks of Arnhem Facebook en Instagram pagina. Dat zijn foto’s van toeristische plekken in Arnhem maar ook van bijvoorbeeld evenementen of gebeurtenissen. Zo kan je Bricky al zien bij bijvoorbeeld Burgers’ Zoo, bij een nieuwjaarsduik, gaat hij mee met de brandweer en is hij in de lente aanwezig bij het opendraaien van de kraan voor de fonteinen in Arnhem.

Creatieve collab tussen Bricks of Arnhem en ArnhemLife

Wat een geluk! Ook wij mochten met David op pad om verschillende stadswandeling vast te leggen met het gebruik van verschillende LEGO poppetjes. Hoe leuk is dat!! Naast dat wij onze eigen foto’s al inzetten om onze stadswandelingen te promoten kunnen wij dat nu ook doen door deze toffe foto’s te laten zien. Een super creatieve collab tussen Bricks of Arnhem en ArnhemLife dus. Onze ‘opper gids’ Petra gaat vaak op pad met een groep en is dan te herkennen aan haar gele regenjas. Het LEGO poppetje in de foto’s heeft dus ook een geel ‘jacky’ aan, een echt op maat gemaakt poppetje!

Welke stadswandelingen in Arnhem bedoel je dan?

Misschien denk je wel ‘huh, welke stadswandelingen in Arnhem bedoel je dan?’ Nou, dat zal ik je vertellen! Inmiddels hebben wij meer dan 10 verschillende stadswandelingen in ons assortiment maar daar zitten een aantal uitschieters bij die mensen het meeste boeken:

Slag om Arnhem tour

Dit is veruit onze meest populaire tour. Onze lokale ArnhemLife gidsen die op pad gaan met je tijdens een Battlefield Tour zijn allemaal experts in de ‘slag om Arnhem’. Wij bieden deze tour in verschillende vormen aan zoals een wandeling van 2,5 uur, als fietstour, per auto, busje en soms zelfs per touringcar – dan hangt natuurlijk af van de groepsgrootte. Vooral Britten en Amerikanen boeken deze tour. Tijdens de Slag om Arnhem vochten in deze omgeving veel Britse soldaten en geregeld krijgen wij aanvragen voor een tour van mensen waarvan een familielid hier gevochten heeft. Dan doen wij extra ons best om nog wat informatie op te duiken over deze soldaat om zo écht een op maat gemaakte tour te maken. 

Hoogtepunten van Arnhem wandeling

Tja, deze Hoogtepunten van Arnhem stadswandeling mag natuurlijk niet ontbreken! In 2 uur maak je een wandeling door de binnenstad van Arnhem. De gids vertelt je meer over de Eusebiuskerk, het Duivelshuis, de Sabelspoort en de John Frostbrug en onderweg vertelt zij/hij ook allerlei leuke feiten en weetjes over de stad. Zelfs mensen die al 40 jaar in Arnhem wonen leren nieuwe dingen!

Street Art wandeling

De tour waar het in 2016 allemaal mee begon! Tijdens de internationale Sonsbeek Tentoonstelling in 2016 maakte verschillende kunstenaars muurschilderingen in de stad. Sommige zijn verdwenen en daar zijn weer andere werken voor in de plek gekomen. Zie onderweg werken van de Strakke Hand, Sivanski, Naamloozzz, Dopie en nog veeeel meer! Ook vertelt de gids je over bijzondere kunst in de buitenruimte. 

Ook ons Hap en Stap arrangement is populair als uitje als bijvoorbeeld een bedrijfsactiviteit en is er veel interesse in onze ‘Crime Tour’. Wil je weten welke stadswandelingen in Arnhem je nog meer bij ons kan boeken? Kijk dan even hier.

Op onze website kan je trouwens nog veel meer leuke tours, tips en blogs vinden. Neem gerust een kijken en heb je interesse in een Arnhem tour, neem dan vrijblijvend contact op via info@arnhemlife.nl. Alvast bedankt!

Aanhaak Stadswandeling Arnhem

Een culinaire verwennerij bij restaurant Sky aan de Rijnkade

Met je Museum Jaarkaart naar Arnhem

Bezoek de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum

Ontdek de Stockdagen in Arnhem

Airborne Museum Hartenstein: Een Gedenkplaats voor de Slag om Arnhem

Parkeren bij een vliegveld vanuit Arnhem – alle info & tips

Vegan falafel eet je in Arnhem bij FLFL

Royals in Arnhem

Vijf Redenen om deel te nemen aan Sonsbeek parkrun

Restaurant Momento in Arnhem

Walburgis Residenties, een unieke slaapplek in Arnhem