Stadswandelingen in Arnhem

Stadswandelingen in Arnhem

Op zoek naar een Stadswandeling in Arnhem?

Te voet is er veel te ontdekken in de Gelderse hoofdstad. Het centrum met haar oude en nieuwe gebouwen, een interessante geschiedenis,

de Slag om Arnhem, kleurrijke street art en de vele gezellige horeca gelegenheden.

Bekijk onze verschillende stadswandelingen en ga mee op pad met één van onze lokale gidsen.

Bekijk de reviews die onze gasten achter lieten op Google. We zijn er super trosts op!

Hoogtepunten van Arnhem Stadswandeling

€17,50 p.p.

Tijdens de 2,5 uur durende stadswandeling neem een gids je mee langs de belangrijkste locaties in Arnhem. Zonder deze hoogtepunten gezien te hebben ben je niet écht in Arnhem geweest.

    Muurschilderingen    Stadswandeling

€17,50 p.p.

In 2,5 uur zie je niet alleen de mooiste murals maar de gids laat je ook verschillende ‘hidden gems’ zien. Ook zal de gids informatie over het verleden en heden van de stad met je delen.

   Slag om Arnhem    Stadswandeling

€22,50 p.p.

Tijdens de Slag om Arnhem Stadswandeling leidt een bekwame lokale gids je naar de belangrijkste locaties van de slag om Arnhem met als hoogtepunt de John Frost-brug.

   Hap en Stap    Stadswandeling

€69,95 p.p.

Combineer een leuke stadswandeling met een 3-gangen keuze diner in Arnhem tijdens een Hap en Stap wandeling.

Coffeeshop      Stadswandeling

€17,50 p.p.

Nee, we gaan geen drugs gebruiken met je. Deze tour is gemaakt om informatie te verstrekken. Een lokale gids brengt je naar 3 coffeeshops in Arnhem waar je meer te weten komt over de geschiedenis van drugsgebruik in Nederland.

     Kroegentocht     Arnhem

€47,50 p.p.

Wie houdt er niet van een kroegentocht!? Arnhem heeft veel gezellige kroegen. Tijdens de kroegentocht zal de gids je meenemen naar 5 toppers.

Arnhem In 4 Uur

€69,95 p.p.

Combineer een stadswandeling met gids om de hoogtepunten van Arnhem te bekijken met een lekkere lunch en leer meer over het bekroonde Rozet-gebouw: alles in slechts 4 uur. Haal het beste uit je verblijf in Arnhem en boek de ‘Arnhem In 4 Uur’ tour.

Arnhem In 6 Uur

€84,95 p.p.

In 6 uur leer je de stad kennen zoals een local dat doet. Bezoek enkele hoogtepunten, geniet van een heerlijke lunch of high tea en eindig in een museum of de dierentuin. We regelen 6 uur in Arnhem om niet te vergeten!

…of boek een verrassings tour!

Je kan bij ArnhemLife ook een verrassings-dag(deel) boeken. Laat het plannen los, dat doen wij voor je! Wel op basis van jouw interessen en budget natuurlijk.

Op Maat Gemaakt Uitje in Arnhem

In het verleden hebben we diners, muziekuitvoeringen, op maat gemaakte bustours in en buiten Arnhem geregeld: alles wat u nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen!

Het is mogelijk om een high tea, een escape room, een walking diner of zelfs een rondleiding op begraafplaats/park Moscowa in Arnhem op te nemen in uw programma. Verder staan ​​we open voor nieuwe ideeën – vertel het ons en wij regelen het. We luisteren naar uw wensen en creëren een evenement of vakantie die u niet snel zal vergeten.

Andere ArnhemLife tours: