Leuk uitje Gelderland

leuk uitje gelderland

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Gelderland voor een dag, weekend of kort bezoek? Bekijk dan de mogelijkheden van Arnhem Life. We hebben voor ieder wat wils. Zo bieden we verschillende tours aan door Arnhem en Nijmegen op de fiets, in een bus of wandelend. Tijdens deze tour laten we verschillende mooie en inspirerende plekken zien. Je boekt een tour bij ons voor een scherpe prijs waarbij je echt waar krijgt voor je geld.

Fiets huren Arnhem

Het is bij Arnhem Life mogelijk om een fiets te huren voor groepen tot 250 personen. Hierbij is het wel belangrijk om tijdig te reserveren. Voor een leuk uitje in Gelderland moet je rekening houden met voornamelijk Arnhem en Nijmegen. Wij zorgen ervoor dat de fietsen worden geleverd en opgehaald op een afgesproken plek. Zo kies je zelf de plek die handig is. Om ervoor te zorgen dat we voor iedereen een geschikte fiets hebben, bieden we de volgende mogelijkheden aan voor een leuk uitje in Gelderland. 

  • Gewone fietsen met versnelling
  • E-bikes
  • Tandems

 

Verschillende leuke tours 

Bij Arnhem Life begrijpen we dat je niet alles zelf wilt regelen voor een leuk uitje in Gelderland. Daarom bieden wij veel verschillende tours aan waar je zorgeloos van kunt genieten. Zo kun je kiezen voor een kroegentocht waarbij je de lekkerste drankjes krijgt van diverse kroegen in Arnhem of Nijmegen. Verder kun je ook kiezen voor een wandeling door de stad en kom je langs inspirerende bezienswaardigheden. Je kunt kiezen voor een tour met gids, tour op de fiets of met de bus. Iedereen kan dus mee!

Wil je meer weten over een leuk uitje in Gelderland bij Arnhem Life? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en groepsgrootte. We voorzien je graag van de juiste informatie of een passend advies voor het perfecte uitje dat je wilt plannen.

ArnhemLife Google Reviews