Vacature voor Gids in Arnhem

Vacature gids in Arnhem

Vacature voor Slag om Arnhem Gids

2023 is voor ArnhemLife (nu al) een succesvol jaar en daar zijn we super blij mee. We voorspellen dan ook een mooie groei in 2024.
Met het oog op het komende jaar zijn we nu op zoek naar nieuwe gidsen om ons team aan te vullen. In 2024 is het 80 jaar sinds de Slag om Arnhem en daardoor verwachten wij extra veel boekingen.
Inmiddels bestaat ons team uit 12 gidsen maar soms moeten we tóch ‘nee’ verkopen aan onze klanten omdat we geen gids beschikbaar hebben, bijv. omdat we al geboekte tours hebben staan op een bepaalde datum. Daarom willen wij ons team een beetje uitbreiden.
Wij bieden verschillende Slag om Arnhem tours aan: van een ‘basis’ 2,5 uur durende wandeling in/om het centrum van Arnhem tot een dag-tour vanaf de droppingsvelden in Wolfheze en eindpunt bij de John Frostbrug. Gidsen gaan op pad te voet, per fiets, eigen auto of met een gehuurd busje. Wij maken de tours passend voor elke klant en dat zie je terug op onze Google reviews.

Waar zijn we naar op zoek?

-1 of 2 gidsen voor de Slag om Arnhem tour NED en ENG sprekend
-Een specialist met uitstekende kennis zoals wij deze al in huis hebben voor de verschillende Slag om Arnhem tours. Wij zoeken dus mensen met een échte passie voor de Slag om Arnhem, niet mensen die er een beetje vanaf weten en zich er meer ik willen verdiepen. Die kennis moet je al in je bezit hebben.
-Iemand die stipt is en afspraken na komt
-Iemand die vlot in de omgang is en goed voor een groep kan spreken
-Een ZZP-er/iemand die op factuurbasis kan werken, wij nemen dus geen mensen aan.

Wat bieden wij?

-Werken op tijden dat het voor jouw uitkomt, altijd in overleg
-Een salaris van €50 per uur excl. BTW
-Een gezellig team, we komen elk kwartaal bij elkaar voor een borrel
Ken jij iemand die geschikt is als Arnhem gids? Stuur deze vacature dan aan ze door.
Ben jij zelf geschikt als gids en wil je komend jaar aan de slag om mensen Arnhem te laten zien? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar info@arnhemlife.nl.
Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan hier: https://lnkd.in/eMnJUWWv  en bekijk op Google, Facebook en TripAdvisor onze klantenreviews.

Een culinaire verwennerij bij restaurant Sky aan de Rijnkade

Spannend en indrukwekkend bedrijfsuitje in Arnhem

Street Art stadswandeling + High Tea in Arnhem

Vegan falafel eet je in Arnhem bij FLFL

Royals in Arnhem

Restaurant Momento in Arnhem

Audrey Hepburn in Arnhem

De 10 lekkerste kopjes koffie in Arnhem

Bierproeverij + Stadswandeling Arnhem