Selfguided Street Art Quiz Tour Arnhem

ArnhemLife logo transparant
Selfguided Street Art Quiz Tour Arnhem

Selfguided Street Art Quiz Tour Arnhem

5,5 KM 

In samenwerking met NymaTours hebben we een speciale Street Art quiztour opgezet in Arnhem.

Met deze tour wandel je ongeveer 2 á 2,5 uur door het centrum van Arnhem heen waarbij je van de ene naar de andere muurschildering wordt geleid. De routebeschrijving, informatie en vragen ontvang je via je smartphone na aankoop van de quiztour. De quiztour kost €14,95 p.p. Dit is inclusief een kopje koffie of thee bij het startpunt van de tour HOEK Koffie & Pattiserie nabij station Arnhem Centraal.

Je komt onderweg werken tegen van Sivanski, Dopie, Duel, ArnhemArt, NaamLooozz en wie weet spot je werk van OxAlien en KBTR. Daarnaast is er nog veel werk van andere kunstenaars te zien en leer je meer over de geschiedenis van street art, verzamel je leuke weetjes over de stad en kom je op plekken die je waarschijnlijk nooit zou hebben gevonden zonder deze route.

Neem het op tegen je vrienden, familie of collega’s en ontdek onderweg hoe leuk en mooi Arnhem is!

Je kunt deze tour iedere dag bewandelen en starten op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Na aankoop van de tour ontvang je een link en op de dag van aanvang ontvang je een wachtwoord waarmee de quiztour kan starten.

Via DEZE LINK ga je naar de site van NymaTours waar je de Quiz Tour kan aanschaffen. 

Wil je een tour organiseren voor een grote groep? Dat kan! Wij kunnen verschillende startlocaties creëren zodat de tour coronaproof blijft en je met teams onderling de competitie van de quiz aan kan gaan. Neem contact op met info@nymatours.com voor meer informatie.

Plaats je je foto’s op social media? Tag ons dan met @ArnhemLife of #ArnhemLife. We zijn benieuwd hoe de stad er door jouw ogen uit ziet :D.

ArnhemLife Google Reviews