Personeelsuitje

Personeelsuitje

Een personeelsuitje organiseren in Arnhem voor uw bedrijf? Dan ben je bij Arnhem Life aan het juiste adres. We bieden uitjes aan voor ieder bedrijf. Zo kunnen we iets organiseren voor groepen tot 200 personen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het personeelsuitje volledig aansluit bij je bedrijf. Om die reden hebben we een breed aanbod aan activiteiten voor u geselecteerd. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan eens onze bedrijfsuitjes

Diverse pakketten

Bij Arnhem Life hebben we veel verschillende pakketten en arrangementen. Zo kunnen we voor ieder bedrijf het perfecte personeelsuitje organiseren die aansluit bij uw wensen en behoeften. Moeite met kiezen? Dan denken wij graag met u mee om een leuke dag te organiseren voor uw personeel. Bekijk onze pakketten en kies welke het best bij uw bedrijf aansluit. De pakketten zijn ook aan te passen zodat we deze op maat kunnen maken voor uw personeel. Zo zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke dag wordt. 

Tours

Liever zelf de regie in handen voor uw personeelsuitje? Boek dan een tour voor het geschikte uitje. Hierbij kun je ervoor kiezen een tour wandelend af te leggen en mooie plekken te bezoeken in de stad. Zo is er de mogelijkheid om een kroegentocht te organiseren of een tour waarbij culinaire plekken worden bezocht voor een hapje en een drankje. Of kies je ervoor om de tour op de fiets te doen? Je bepaalt zelf het tempo waarin je de tour aflegt. We bieden ook de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en met de bus óf toffe Eendjes langs de mooiste plekken rondom Arnhem te bezoek.  Mogelijkheden genoeg, toch?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor een leuk personeelsuitje? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de juiste informatie of een passend advies. Hopelijk zien we u snel tijdens een leuk uitje met uw bedrijf!

ArnhemLife Google Reviews