Modekwartier / Klarendal wandeling in Arnhem

Modekwartier / Klarendal wandeling in Arnhem

Het Modekwartier ligt in de Arnhemse wijk Klarendal. Het omvat (delen van) de Hommelseweg, Klarendalseweg en Sonsbeeksingel. In deze straten bevinden zich circa zestig kleinschalige winkels en
ateliers op het gebied van mode en design. Winkels worden in dit gebied afgewisseld door gewone woonhuizen.

Klarendal is de Jordaan van het oosten. Een authentieke volkswijk. Het Modekwartier ontstond als onderdeel van de wijkontwikkeling van Klarendal, doel was de leefbaarheid van deze vogelaarswijk te verbeteren. Volkshuisvesting Arnhem kocht tientallen panden op, knapte deze op en begon deze te verhuren aan ondernemers op mode- en designgebied. In 2006 gingen de eerste vier modewinkels open.

Inmiddels bestaat het Modekwartier dus al ruim vijftien jaar. Een plek waar cultuur en creativiteit floreren. In het Modekwartier huist een veelheid aan creatieve ondernemers – veelal éénpitters – die
voor het overgrote deel hun eigen producten ontwerpen, maken en verkopen. Een plek waar je handgemaakte kleding, sieraden, schoenen en tassen kunt vinden, en (vintage) design voor in je huis.
Bijzondere producten met vaak een duurzame inslag. Een hotspot waar je terecht kunt om heerlijk te eten en gezellig iets te drinken.
Wil je kennis maken met deze bijzondere wijk en het Modekwartier?

Sluit dan aan bij één van de ‘Aanhaak’rondleidingen, het minimaal aantal deelnemers is 6. De rondleiding duurt circa 1,5 uur en kost € 20,00 per persoon. Start van de rondleiding is om 11:00 op de hoek bij Goed Proeven, Klarendalseweg 536.

Deze wandeling met gids is beschikbaar vanaf 6 personen.

Beschikbare datum + tickets:

14 oktober BIJNA VOL

Wil je deze privé tour boeken voor deze Klarendal / Modekwartier wandeling? Dat kan ook!

-Zeer geschikt als vriend(innen)-, familie-, of bedrijfsuitje.

-Mogelijk te combineren met een workshop.

-Te boeken voor een groep tussen de 1 en 12 personen voor een vaste prijs van €175,-.

-Maximale groepsgrootte is 12 personen per gids. Wil je boeken voor een grotere groep? Geen probleem. Dan splitsen we de groep in 2 en gaan jullie met 2 gidsen op pad.

Voor meer informatie of boekingsaanvragen, stuur even een email naar info@arnhemlife.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Duur: ongeveer 1,5 uur

 

€20,- p.p.


Om een tour te boeken neem contact op via:

info@ArnhemLife.nl
+31 (0) 6 133 688 77

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

HOUD ER REKENING MEE DAT

We adviseren om deze tour minstens 48 uur van tevoren te boeken. Wees 5 minuten voor vertrek op de startlocatie.

Vanwege het veranderende Nederlandse weer is het belangrijk om goed uitgerust te zijn tegen eventuele regen en wind en om geschikt schoeisel te dragen.


ANNULERINGSBELEID

Na de prijsovereenkomst sturen wij u binnen 5 (werk)dagen de factuur.

De factuur dient binnen 2 weken na versturing betaald te zijn, met uitzondering van een evtentuele andere gemaakte betalingsafspraak. Dit zal dan aangegeven zijn op de factuur.

Bij annuleringen meer dan een week van tevoren brengen wij 15% administratiekosten in rekening.

Bij annulering tussen een week en 48 uur voorafgaand aan de vertrekdatum brengen wij 50% van de totale kosten in rekening.

Bij annulering minder dan 48 uur voor de vertrekdatum brengen wij 100% van de totale kosten in rekening.

Andere ArnhemLife Tours: