Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten, de een krijgt er rillingen van en de ander wordt er enthousiast van. Welke van de twee je ook bent, jij zoekt leuke en uitdagende activiteiten om aan teambuilding te werken. Dan ben je bij Arnhem Life aan het goede adres. Of je nou op zoek bent naar een lekkere wandeling of een inspirerend rondje Slag om Arnhem, wij regelen het.

Arnhem heeft veel te bieden voor het bedrijf en haar werknemers. Voor zowel grote als kleine activiteiten geldt: de activiteit wordt beter van natuurlijk teamwork. Ten slotte zijn en blijven we sociale wezens. Mede daarom hebben we hieronder teambuilding activiteiten op een rijtje gezet. Bedoeld als inspiratie of gewoonweg om te boeken bij Arnhem Life!

 1. Team lunches
  Vrij standaard, maar deze mag zeker niet ontbreken in de teambuilding activiteiten. Wie houdt er nou niet van een lekker hapje en drankje.
 2. Walking Dinner
  Bezoek afwisselend de culinaire hoogstandjes én mooiste plekken van Arnhem in deze leuke Hap en Stap tour.
 3. Rondleiding gevangenis
  Dit is zeker een van de uniekere teambuilding activiteiten. Altijd al willen weten hoe de Koepelgevangenis van Arnhem er van binnen uitziet? Zo af en toe openen de poorten van de Koepelgevangenis van Arnhem voor rondleidingen. Zeer indrukwekkend en het zal zeker voor een ervaring zorgen waar je medewerkers het nog lang over zullen hebben. 
 4. Bike Tour
  Fietsen, iets waar wij Nederlanders mee geboren worden lijkt het wel. Kies voor de inspirerende ‘groene parken’ fietstour of een rondje langs alle Arnhemse hoogtepunten. Zoals de John Frostbrug, Eusebius kerk, Romeins Castellum en nog meer.
 5. Selfguided Quiz Tour
  Ga zonder gids op pad in groepjes om een ‘selfguided quiz tour’ te spelen. Jullie nemen het dan tegen elkaar op. Dit kan in het groepje tegen elkaar of juist groep tegen groep. Wie is het fanatiekst in jullie organisatie? Combineer deze teambuilding activiteit met bijvoorbeeld een lunch vooraf of borrel/etentje aan het einde. 

Wat voor teambuilding activiteiten je ook zoekt voor je bedrijf, wij passen en meten het aan naar uw wensen. Op zoek naar een speciaal uitje, specifiek vormgegeven naar wensen en voorkeuren? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

ArnhemLife Google Reviews