Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Niets leuker dan een dagje weg met activiteiten voor een bedrijfsuitje. Lekker informeel aan teambuilding werken op een leuke interactieve manier. We begrijpen dat een bedrijfsuitje moet passen op de mensen en aan de wensen. Hier houden we dan ook graag rekening mee. We stellen een aantal leuke vragen om voorkeuren en wensen in kaart te brengen. Zo creëeren we het perfecte uitje op maat voor jouw bedrijf.

Bedrijfsuitje mogelijkheden

Budget pakket: In dit pakket bieden we passende activiteiten aan voor een scherpe prijs. De unieke aankoopargumenten hiervan zijn:

  • Een inbegrepen lunch of High Tea
  • Stadswandeling met gids

Medium pakket: Doorgaans geschikt voor een bedrijfsuitje met wat meer personen (10+). Het medium pakket heeft als voordeel dat je er zeker een hele dag zoet mee bent. Teambuilding activiteiten en verbeteren van betrokkenheid staan hier centraal. De belangrijkste aankoopargumenten zijn:

  • Een twee uur durende bustour in- en rondom Arnhem. Meerdere stops en interessante locaties worden bezocht.
  • Vier uur durende Walking Dinner! Dit moet je echt eens meegemaakt hebben. Met een Walking Dinner dineer je in wel 3 zorgvuldig uitgezochte restaurants. Tussen de gangen laat een lokale gids de hotspots van Arnhem zien.

VIP pakket: Het vip pakket is vanzelfsprekend geheim. Hierbij kun je denken aan een boottocht op de Rijn of bijvoorbeeld dineren op een unieke locatie. Alles is mogelijk en niets is te gek. Ons team zal een voorstel doen voor een bedrijfsuitje of bedrijfsevenement, afhankelijk van de wensen en voorkeuren voor die dag. We streven ernaar om het personeel een geweldig en zorgeloos bedrijfsevenement te bieden, waar nog jaren over gesproken zal worden. 

Teambuilding

Je snapt ongetwijfeld het belang van teambuilding. Teambuilding is gericht op teamwork, en teamwork is de spil voor een organisatie. Productieve samenwerking zorgt voor succes. Teambuilding activiteiten zorgen voor hechte en positieve teams die dit succes samen kunnen bereiken.

Tevens heeft teambuilding een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek. Dat noem je werkplezier. Als er sprake is van veel werkplezier, is dit goed voor het onderlinge vertrouwen en voor het stimuleren van creativiteit. Plezier in je werk is ontzettend belangrijk als het gaat om het behalen van succes.

Wil jij meer weten over het organiseren van een bedrijfsuitje? Dan bespreken we graag de mogelijkheden. We adviseren je graag in het samenstellen en doen voorstellen die passen bij jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op. Dan voorzien we je zo snel mogelijk van een passend antwoord.

ArnhemLife Google Reviews