Your language?

Aankoop Hoogtepunten van Arnhem route-uitleg

Bedankt voor je aankoop!

Het is bijna zover: je kan op pad met deze Hoogtepunten van Arnhem route en op verkenning in de stad.

Op deze pagina leg ik je uit hoe de webapp werkt, zodat je straks precies weet hoe de ‘knoppen’ werken.

Deze app is gemakkelijk te bedienen, zolang je internet/wifi werkt :). 

Hoe werkt de webapp?

Met behulp van de voorbeeldfoto’s leg ik uit wat alle ‘knoppen’ betekenen.

1: Hier kan je een stukje tekst vinden over de plek waar je bent. 

2: Wil je meer informatie? Klink dan op de ‘meer informatie’ knop. Zie je, heel gemakkelijk allemaal…

3: Klik op de ‘waar ben ik’ knop en er opent een kaart van de route. Zo weet je precies waar je bent, verdwalen is niet mogelijk! Klik op de knop links bovenin om weer bij de pagina met tekst te komen.

4: De ‘hoppa naar de volgende’ knop wijst zich vanzelf: door met de route.

5: In de procent % balk zie je hoeveel van de route je al gewandeld hebt.

webapp voorbeeld foto 1 crop

6: Soms staat er ‘zie andere foto’, dan is er een tweede foto beschikbaar.

7: Wil je een pagina terug? Dat kan met de ‘een stap terug’ knop.

webapp voorbeeld foto 2 crop

Route in de app

Wanneer je in de app klikt op ‘waar ben ik’ om de kaart waar te geven zag deze je vragen of je je huidige locatie wilt delen. Klik je op ‘ja’ dan zal je een balletje zien op de kaart.

Sta je bij het startpunt van de wandeling, nabij Arnhem Centraal Station, dan zie je een balletje een beetje bovenaan de kaart. Bekijk je de kaart vanuit huis, dan zal je de kaart groter moeten maken: het bolletje staat op de plek waar je nu bent.

8: Bij het voorbeeld op de kaart staat het balletje een beetje beneden op de kaart, deze persoon is dus al een tijdje op pad.

Krijg je deze vraag niet te zien wanneer je de kaart opent, dan gebruik je waarschijnlijk niet de ‘Chrome’ browser, maar de browser van je telefoon, bijvoorbeeld ‘Samsung Internet’.

Deze app werkt het beste bij gebruik van de ‘Chrome’ browser. Je kan de browser veranderen bij de instellingen of op pad gaan zonder gebruik te maken van de kaart. Dat kan ook prima, in de tekst staat de route ook goed omschreven.

9: Wil je weer terug naar het hoofdscherm van de webapp? Klik dan op het icoontje links boven in de routemap.

Nu ben je klaar om op pad te gaan.
LET OP:  De link naar de route is maximaal 15 dagen geldig na aankoop! Tot die tijd kan je de route zo vaak als je wilt openen.

Deze pagina, met de link naar de route, wordt ook als e-mail naar je verzonden. Kan je de email niet vinden? Controleer dan je spam-map.

webapp voorbeeld foto 3 crop

Om alvast in de stemming te komen heb ik hier 3 leuke feiten over Arnhem voor je:

1: Wist je dat Arnhem een eigen monopoly spel heeft? In 2011 werd er een speciale Arnhemse versie van het bordspel Monopoly uitgebracht, waarin lokale straten en bezienswaardigheden werden gebruikt.

2: Wist je dat Arnhem ook een ‘fashion district’ heeft? Dat is de Klarendalse wijk het Modekwartier: Een wijk in Arnhem die creatieve ateliers en boetieks herbergt, perfect voor unieke vondsten en kunstzinnige souvenirs. Het beste te bezoeken op vrijdag en zaterdag tussen 11:00 en 16:00.

3: Wist je dat Arnhem een eigen koekje heeft? “Arnhems Meisje” is een dun en knapperig koekje met oorsprong in Arnhem, gemaakt van bloem, boter, suiker en kaneel. Het verhaal van de Arnhemse meisjes begint in 1829 toen bakker Hagdorn omstreeks de geboortedag van zijn dochter (een echt Arnhems meisje) het allereerste Arnhemse meisje bakte. Op zoek naar iets, dat het goed zou doen op feesten en partijen, bakte hij een koekje van fijn gerezen gistdeeg. Het koekje heeft een herkenbare ronde vorm en wordt vaak verpakt in blauwe en witte doosjes met afbeeldingen van een Arnhems meisje in traditionele klederdracht. Het échte Arnhemse Meisje koekje koop je bij Bakker Hilvers in het centrum van Arnhem op de Broerenstraat 23.