Fiets Huren in Arnhem

Fiets huren in Arnhem

Wil je een fiets huren in Arnhem? Dan vind je op deze pagina waar dat kan! Ik zeg het maar meteen: het is misschien niet makkelijk om in Arnhem een fiets te huren.  Het is niet zo als bij andere steden dat er allemaal fietsverhuur zaakjes in het centrum, of rondom het station te vinden zijn. Vooruitplannen is daarom verstandig als het gaat om een fiets huren in Arnhem.

Bike rental Arnhem

Fiets huren bij ArnhemLife

JA! Je kan nu ook bij ons een fiets huren. Wij bieden ook verschillende fietstours met een gids aan. Deze tours kun je boeken mét en zonder fietsverhuur.

LET OP: Wil je wel fietsen huren maar geen tour boeken? Wij verhuren in dat geval alleen fietsen voor groepen van 10, dus 10 fietsen of meer.

Andere plekken waar je een fiets kunt huren – Fiets huren in Arnhem

OV fiets huren – Fiets huren in Arnhem

Als je hier voor een langere periode blijft, kun je overwegen een fiets te kopen bij een tweedehandswinkel. Bijvoorbeeld bij 2Switch Arnhem aan de Westervoortsedijk 120. Neem vooral even een kijkje in deze leuke 2e hands winkel.

Een andere goede tip om een ​​tweedehands fiets te vinden is bij Marktplaats. Het lijkt op “Ebay”, maar op “Marktplaats” vind je meer tweedehands spullen in je buurt. Typ gewoon het woord “fiets”, uw postcode en de zoekafstand (5 km zou genoeg moeten zijn).

Fahrrad mieten Arnheim

Een fiets kopen is makkelijk, maar om hem in goede staat te houden is echt niet zo makkelijk! Een fiets leasen bij Swapfiets lost al je problemen op: jij kan lekker fietsen en zij doen het werk.

Je kan al een fiets leasen voor € 18,90 per maand.
– Als het kapot gaat, wordt het binnen 12 uur gerepareerd.
– Zolang je een actief abonnement hebt, onderhouden ze de hele fiets gratis.
– Je kan ze bereiken tussen 08:00 en 22:00 uur. Swapfiets staat garant voor de beste service ooit.

Bike rental Arnhem

ArnhemLife is also offering the following Tours: