Lunchen in Arnhem bij Babbels

Lunchen in Arnhem bij Babbels

Lunchen in Arnhem is iets dat wij graag doen bij ArnhemLife. En zeker wanneer er een nieuwe zaak is geopend, dan willen we die toch even testen.

En zo stapte wij binnen bij Babbels aan de Bakkerstraat 22. De lokatie was ons al bekend, eerder kon je hier lunchroom Josephine Coffee vinden. 

50’s & 60’s stijl

De zaak is overgenomen door de dames (Ilona en haar zus) van Babbels en in september van 2019 opende deze 50’s & 60’s stijl lunchroom. Het interieur is erg gezellig. Overal zie je wel een verwijzing naar deze tijdsperiode. Van de mooie rode koelkast tot de ouderwetse telefoon op de wc, de styling ziet er geweldig uit.

Zelfs de medewerkers zien eruit alsof je zo een 50’s diner zijn uitgestapt. Het plaatje is compleet.

Babbelplank

Babbels Arnhem is de 2e lunchroom van de zussen. In Gennep opende de dames 5 jaar geleden al een ‘Babbels’ en nu is het tijd om uit te breiden. 

Babbels staat echt bekend om hun ‘Babbelplank’ en daarom kozen ook wij voor deze lunch optie. De ‘Babbelplank’ deel je met z’n tweeën en ligt vol met allerlei lekkers. Waar te beginnen? Bij de lekkere broodjes, pizza of soep? Als eerste proeven we van de champignons: Heerlijk! De smoothie en het fruit als ‘toetje’ passen nog nét, zo’n ‘Babbelplank’ vult goed!

Nog meer Babbels

Nog even wat leuke Babbels feitjes op een rij:

-Al het eten is zelf gemaakt, door de zussen zelf of ‘Mama Babbels’

-In de zomer kun je er heerlijk buiten eten, achter de zaak is nog een ruim terras te vinden

-Bij Babbels kan je ook terecht voor een lekker ontbijtje. Wat dacht je van een ‘super-de-luxe-mega-lekker-en-uitgebreid-bubbeltjes-ontbijt’. We zetten ‘m op onze ‘to-do’ lijst!

-Ook op onze lijst: in de zomer nog zo’n geweldige ‘freak shake’ proeven. Deze heerlijke guilty pleasure gaat er vast wel in op een mooie zomerdag in Arnhem!

-Naast de ‘Babbelplank’ kan je ook de goed gevulde ‘Borrelplank’ bestellen. Is het al tijd voor de vrimibo?

WIN WIN WIN een ‘Babbelplank’

Waarschijnlijk heb je trek gekregen bij het zien van deze ‘Babbelplank’ foto’s, dat snappen we wel! Wat een geluk voor jou: wij mogen één ‘Babbelplank’ weggeven! 

Hoe kan je winnen? Deel dit blog op je Facebook pagina en tag @Babbels en @ArnhemLife: Guided City Tours & Tourist Information Arnhem in je bericht. 

Op 14/3/2020 kiezen wij een winnaar en deze zal de tegoedbon thuisgestuurd krijgen.

Related Posts