Slag om Arnhem aanhaak tours €11 p.p.

Budget Slag om Arnhem Tour

Nieuwe Data Aanhaak Tours 2021

JA, we hebben nieuwe data geprikt voor onze speciale ‘aanhaak’ tours. Deze tours zijn voor mensen die niet een privé tour willen boeken maar wél meer over de Slag om Arnhem willen weten. Onze lokale gids laat je de belangrijkste plekken zien waar de Slag om Arnhem plaats vond en verteld je interessante verhalen aan de hand van oude foto’s.

Koop een kaartje voor €11,- door op een datum hieronder te klikken en blokkeer de datum in je agenda! Wees 5 minuten voor aanvang van de tour aanwezig op de start locatie (voor de McDonalds op Arnhem Centraal Station) want de tours beginnen stipt op tijd.

LET OP! Ga je mee met een Slag om Arnhem fiets tour dan dien je zelf een fiets mee te nemen.

Slag om Arnhem wandel en fiets tours DATA 2021

Dit jaar, in 2021 herdenken we 76 jaar vrijheid in Nederland.

Operatie Market Garden (17-25 september 1944) was een mislukte geallieerde militaire operatie gepland en voornamelijk geleid door de Britten, en werd in de Tweede Wereldoorlog in Nederland en Duitsland gevochten. Het succes van de operatie hing af van een reeks van negen bruggen. De laatste in de stad Arnhem over de Rijn. Luchtland- en landmacht slaagden in de bevrijding van de Nederlandse steden Eindhoven en Nijmegen, maar slaagden er niet in hun verste posities in en rond de stad Arnhem te behouden, inclusief de brug over de Rijn.

Tijdens onze 2,5 uur durende wandel-, en fiets tours laat een lokale gids je de belangrijkste locaties van de Slag om Arnhem zien. Ook vertelt onze gids interessante verhalen over het leven tijdens de oorlog, persoonlijke verhalen van bewoners en militairen.

Hoogtepunten:

Zwarteweg (bij fietstour)
St. Elisabeths Gasthuis
Eusebius Kerk
Slag om Arnhem informatie center
John Frost Brug

Start locatie voor de stadswandeling en fietstour is voor de McDonalds op Arnhem Centraal Station.

De duur is ongeveer 2,5 uur afhankelijk van de groepsgrootte.

Related Posts