Promoot je Arnhemse Bedrijf via ArnhemLife.nl!

Adverteren In Arnhem Voor Een Kleine Prijs?

Dat kan via de website van ArnhemLife, zolang je bedrijf maar een link heeft met Arnhem.
Al vanaf €35 per maand (ex BTW) huur je een plekje op onze homepage die linkt naar de website van je bedrijf, Facebookpagina of wat je maar wenst.

Voor wie is een advertentie geschikt? Denk aan hotels, B&B’s, AirBNB’s, makelaars, lunchrooms, restaurants, kapperszaken, taxicentrales, kinderopvang, interieur winkels, maandelijks terugkerende evenementen en ga zo maar door!

adverteren in Arnhem

ArnhemLife richt zich voornamelijk op expats en toeristen maar ook veel ‘locals’ weten onze website te vinden.
We hebben zo’n 3000 website bezoekers per maand en +/- 5000 mensen volgen ons via verschillende social media kanalen. Dit aantal groeit nog iedere dag!

Adverteren in Arnhem

Zou u het leuk vinden om een blog over uw bedrijf op onze website en social media kanalen te zien? Dat kan! Wat bieden we aan:

Een blog + foto’s in het Engels, Nederlands en Duits op onze website én onze verschillende social media kanalen. De kosten zijn éénmalig €100,- ex BTW (en in het geval van een restaurant of lunchroom een etentje voor 2 personen, zodat we weten waar we over schrijven).

Ook is het mogelijk om te adverteren op onze website.
Dit kan al voor €35,- ex BTW per maand. In de advertentie kan bijv. een link staan naar de website, een aanbieding of reserverings pagina.

Wenst u te adverteren op onze website én een blog in 3 talen + promotie op de verschillende social media kanalen? Dan zijn de kosten voor het blog niet €100,- maar €50,- (ex BTW).

Wanneer u interesse heeft komen wij graag langs bij uw restaurant om de mogelijkheden te bespreken.

Adverteren in Arnhem

Enkele voorbeelden van onze blogs:

Popocatepetl Arnhem
Restaurant Jans' Arnhem
Vegan Restaurants in Arnhem
Fietsen in Arnhem
workspaces
De Kleine Lettertjes

Betreft de advertenties:
De factuur dient binnen 14 dagen na verzending betaald te zijn. Pas na betaling plaatsen wij de advertentie op onze website.
Voor de advertentie hebben wij alleen een logo en een webadres van de klant nodig.
De overeenkomst is voor minimaal 6 maanden. Wenst u te stoppen met de advertentie? Dan dient u ons dit schriftelijk te laten weten middels een email naar info@ArnhemLife.nl vóór de 1e van de maand.
De prijzen zijn exclusief BTW.

Betreft de blogs/advertorials:
De betaling van €100 voor één blog/advertorial wordt voldaan wanneer de kant tevreden is over de blog. Nadat de betaling is ontvangen zal de blog te zien zijn op de website van ArnhemLife. Mocht het om een eet of drink gelegenheid gaan, dan komen wij proeven wat er op de kaart staat om zo vanuit een persoonlijke ervaring te schrijven.
De blog/advertorial zal een minimum van 400 woorden bevatten.
De blog/advertorial zal tevens worden verspreid via onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest).
De prijzen zijn exclusief BTW.

ArnhemLife

KvK nummer:
64631338
BTW nummer: NL 164973242 B01
+31(0)6 133 688 77

Related Posts

Leave a comment